Főoldal > SZÉPSÉG > A legtutibb dekoltázsfiatalító pakolások

A legtutibb dekoltázsfiatalító pakolások

arcbőrpakolásszépség
0

Írta: and

Tápláló testradír: avokádó-tej 2-3 avokádó magját szárítsd meg, majd kávédaráló segítségével őröld porrá. Ezt keverd össze 250ml tejjel és egy pici vízzel amíg krémes állagú nem lesz. Kend fel a bőrödre körkörös mozdulatokkal, majd 10 percig hagyd állni rajta. Ezután öblítsd le először meleg, majd hideg vízzel. Tisztító pakolás: eper-tejföl Az epres kence hatékonyan tisztítja […]

Tápláló testradír: avokádó-tej

2-3 avokádó magját szárítsd meg, majd kávédaráló segítségével őröld porrá. Ezt keverd össze 250ml tejjel és egy pici vízzel amíg krémes állagú nem lesz. Kend fel a bőrödre körkörös mozdulatokkal, majd 10 percig hagyd állni rajta. Ezután öblítsd le először meleg, majd hideg vízzel.

Tisztító pakolás: eper-tejföl

Az epres kence hatékonyan tisztítja és fiatalítja a bőrt. Egy nagyobb szem epret törj össze, majd tegyél hozzá 1 evőkanál tejfölt és 2 evőkanál olívaolajat. Ezt keverd össze, majd vidd fel az arcodra – a szemkörnyéket hagyd ki – majd nedves törlőkendővel töröld le, amikor rászáradt.

Bőrfrissítő pakolás: uborka

Az uborka felfrissíti és tisztítja a bőrt, magas kálium, nátrium, kalcium és kéntartalmának köszönhetően. Borítsd be a dekoltázsodat uborkaszeletekkel, és hagyd rajta negyed óráig. A zöld növény a napfény okozta szeplők ellen is hatásos.

mell2.jpg ()Hidratáló pakolás: olívaolaj

A sokoldalú olívaolajat nemcsak a főzés miatt érdemes otthon tartani, testápolásban is megállja a helyét. Az aranysárga olaj feszesíti, hidratálja és puhítja a bőrt. Melegítsük fel kevés vízben az olajat, mártsunk bele egy kozmetikai kendőt, helyezzük a dekoltázsunkra, majd fedjük le fóliával. Negyed órát hagyjuk rajta, az eredmény magáért beszél.

Ránckisimító pakolás: alma-tejszín

Az alma az egyik legsokoldalúbb gyümölcs, nemcsak akkor hatékony, ha elfogyasztjuk. Reszelj le egy almát, és keverd össze tejszínnel, majd vidd fel az bőrödre és hagyd rajta negyed óráig. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Vitalizáló pakolás: túró-méz

A méz magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően kiválóan vitalizálja a bőrt, feszesít és hidratál. A túró megnyugtatja a bőrt, ezért napégésre is hatékonyan alkalmazható. Keverjünk össze túrót mézzel, majd tegyük a bőrünkre. Borítsuk be fóliával és tegyünk rá törölközőt – így eredményesen szívja magába bőrünk a vitaminokat. 20 percig hagyjuk rajta, majd öblítsük le.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X