Főoldal > EGÉSZSÉG > Fedezd fel az intim tisztaság természetes alternatíváit!

Fedezd fel az intim tisztaság természetes alternatíváit!

intimhigiéniaintimtölcsérintimzuhanykényelemkörnyezetbarát
0

Írta: and

Szabadulj meg a kényelmetlen érzéstől Tudtad, hogy egy átlagember napi 1,9 kg szemetet termel, és ebbe nem tartozik bele az a töménytelen mennyiségű intimbetét, tampon és vatta, amit a nők használat után eldobnak? Ha magadra és a környezetedre egyaránt igényes vagy, próbáld ki az intimhigiénia egyik forradalmi eszközét, amely amellett, hogy környezetbarát, rendkívül gazdaságos, hisz […]

Szabadulj meg a kényelmetlen érzéstől

Tudtad, hogy egy átlagember napi 1,9 kg szemetet termel, és ebbe nem tartozik bele az a töménytelen mennyiségű intimbetét, tampon és vatta, amit a nők használat után eldobnak? Ha magadra és a környezetedre egyaránt igényes vagy, próbáld ki az intimhigiénia egyik forradalmi eszközét, amely amellett, hogy környezetbarát, rendkívül gazdaságos, hisz használatával közel egymillió forintot spórolhatsz meg aktív éveidben.

A kb. 7 cm-es Mooncup intimtölcsér orvosi szilikonból készül, latexmentes, így garantáltan nem okoz allergiát, illetve teljesen egészséges, hisz nem kell olyan magasra felhelyezned, mint a tampont. A tölcsér oldalán található apró lyukak hüvelyed falával vákuumot képeznek, így sem a menstruációs vér, sem a kellemetlen illat nem jön ki, és amikor eltávolítod, a vákuum elenged, így könnyedén kiveheted az intimtölcsért.

Alkalmazása során az eszközt hüvelyed  falának izmai tartják meg a helyén, s így akár 4-8 órán keresztül fennmaradhat, az újbóli használat előtt pedig elegendő meleg vízzel leöblítened. A tölcsért éjszaka, vagy sportolás közben is biztonsággal használhatod, így természetesebbé és tisztábbá válhat a mozgás élménye. Ügyelj azonban arra, hogy mindig tiszta kézzel helyezd fel és vedd ki. Amennyiben kérdések merülnek fel a termék használatával kapcsolatban, a www.intimtolcser.hu oldalon nőgyógyász is a rendelkezésedre áll. Ha a megrendelt intim tölcsért valamilyen okból kifolyólag nem tudnád használni, a teljes árát visszafizetik neked.

 

intimtiszta2.jpg ()Küzdd le a gátlásaidat

Biztosan te is irigykedtél már a pasikra, akik bárhol, bármilyen helyzetben tudnak állva könnyíteni magukon, vagy mérgelődtél azon, hogy a női mosdóban kígyózó sorok vannak előtted. Legyen szó utazásról, fesztiválról vagy kirándulásról, nem kell többé kínoktól  gyötrődnöd, hisz hozzánk is megérkezett a nők titkos fegyvere.

A Shewee egy praktikus, higiénikus, speciális formájú műanyag tölcsér, amely használatával nem kell többé érintkezned a koszos vécékkel, ráadásul alsóruházatodat is magadon tarthatod. Előnye, hogy sokszor használható, kis helyen elfér, egyszerűen kiöblíthető és nem szennyezed felesleges hulladékokkal a környezetet. Részletek: www.shewee.hu

Wellness Cafe tipp: A még kényelmesebb érzésért viselj X-Fronts slicces női alsót, vad pink színben.

Védekezz a bacik ellen

Hüvelyed számtalan fertőzésnek van kitéve, könnyedén begyulladhat vagy savas vegyhatása felborulhat, ezért fokozottan kell ügyelned védelmére. Intim régiód tisztántartásához próbáld ki az ezüstkolloid tartalmú intimzuhanyt, amely segít a fertőzéses hüvelybetegségek megelőzésében, az orvosi kezelések hatékonyságának növelésében valamint a hüvely mikrobiológia egyensúlyának fenntartásában.

Az ezüstkolloid pozitív tulajdonsága, hogy fokozza a szervezet természetes védekezőképességét, és baktériumölő hatása bizonyítottan nagyobb, mint bármely antibiotikumnak.

A különféle fertőzések során a hüvelyi hám megsérülhet, és a baktériumok elpusztulása után fennállhatnak olyan kellemetlen tünetek, mint az égő fájdalom, vagy a viszketés.

Az intimzuhany nem csupán a kórokozókat pusztítja el, hanen regenerálja a sérült hámréteget is, azonban nem helyettesíti az esetenként szükséges orvosi kezelést és nem nyújt védelmet a szexuális betegségek ellen. Bővebb infók: http://www.drjuice.info/

Wellness Cafe tipp: Lady-Pharma Intimzuhany és kapszula ( www.r-med.com), Femifit Intimzuhany ( www.bioszallito.hu), MedCare Intimzuhany ( www.intimshower.com)

Habozz természetesen

Intim flórád egyensúlyát sokszor a nem megfelelő és agresszív tisztálkodó szerek okozzák, ezért nem mindegy, mivel mosod érzékeny testrészedet. A teafaolaj mentes az irritáló összetevőktől és helyreállítja hüvelyed felborult egyensúlyát, a mikrofinomságú hab könnyedén behatol a pólusokba, így hatása rendkívül tartós és intenzív. A teafaolaj intim mosakodó habot 1790 Ft-ért megrendelheted a www.szepsegtrend.hu oldalán.

Ha igazán gyengéd ápolásra vágysz, amely megőrzi hüvelyi flórád természetes pH-értékét, teszteld a szappantól, színezéktől és tartósítószertől mentes natúrkozmetikumot. Az intim mosakodó tejsavat, kamilla-, bergamott- és körömvirág-kivonatot tartalmaz, újszerű állaga pedig még kellemesebbé teszi a tisztálkodást. Az intim hab ára 3229 Ft ( www.netbio.hu)

Wellness Cafe tipp: Soliteint Intifemin Plus mosakodó hab ( www.naturmarket.hu), Frezyderm pH4 extra lágy hab ( www.movomed.hu)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X