Főoldal > EGÉSZSÉG > Útmutató szexvészhelyzetek

Útmutató szexvészhelyzetek

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta: and

Ha igazán jó a szex, különös, édes-bódult állapotba kerülhettek, amikor érzékszerveitek semmi mást nem fogadnak be, csak a másik izzó testét és a saját gyönyörötöket. Szinte még a fájdalom is kívül marad az érzékek üvegfalán, a balesetek megelőzése pedig a pezsgő erotika óráján nem szempont. Márpedig a szex olykor mulatságos, ciki, vagy éppen veszélyes helyzetekbe […]

Ha igazán jó a szex, különös, édes-bódult állapotba kerülhettek, amikor érzékszerveitek semmi mást nem fogadnak be, csak a másik izzó testét és a saját gyönyörötöket. Szinte még a fájdalom is kívül marad az érzékek üvegfalán, a balesetek megelőzése pedig a pezsgő erotika óráján nem szempont. Márpedig a szex olykor mulatságos, ciki, vagy éppen veszélyes helyzetekbe sodorhat benneteket.

Nászágy helyett

Franciaágy esetén nem jelenthet problémát a heves birkózás az ágy tetején, sem az, ha minden négyzetcentiméterét kihasználjátok szerelmi fészketeknek. Két, normál esetben jól működő, összetolt ágy esetén azonban érhetnek kínos percek benneteket. Ha csúszós a padló az ágy lábai alatt, könnyen a földön találhatjátok magatokat, nem éppen kényelmes pózban. Ám az is előfordulhat veletek, ami egy netes fórumozóval történt egy emlékezetes éjszakán: esetükben a szétcsúszó ágy úgymond farokkalodává vált, történt ugyanis, hogy a leányzó, érzékelve az ágyak mobilitását, fürgén felpattant, és laza mozdulattal visszarúgta őket a helyére. Csak éppen hason fekvő kedvese nem volt elég gyors, így férfias ereje váratlanul és igen fájdalmas módon két ágykeret közé szorult…
Tipp: Ha két összetolt ágyból áll szerelmi fészketek, legalább egy csúszásgátló szőnyeget tegyetek a lábak alá. Jó módszer az is, ha a két ágyat bilinccsel (kivételesen szerszámosboltban kapható spéci eszközre gondolunk, nem a plüss változatra…) vagy csavarokkal összefogatjátok.

0022446_1.jpg ()

Van, aki forrón szereti

A szexben mindent szabad, amit mindketten egyformán izgalmasnak találtok. Akár ehettek vagy ihattok is egymás testéről. A köldökbe (vagy hüvelybe) csorgatott és onnan cseppenként lenyalt pezsgő édes, bizsergető élményt nyújthat, ahogy a másik meztelen testén szétkent csokoládé majszolása is édes és érzéki örömökhöz juttathat mindkettőtöket. A csokoládét persze akkor tudjátok jól és egyenletesen eloszlatni a vágyott testrészeken, ha előtte mikróban vagy gőz fölött felmelegítettétek. Persze nem mindegy, mennyire… A mikróban olvasztott csoki tud igazán forró meglepetést okozni, hiszen a tálka akár még hideg lehet, miközben a folyékony édesség hőmérséklete már rég túl van az elviselhetőség határán. Ha aztán a forró, sűrű masszát intim területre, a szeméremajkakra vagy a keblekre csorgatjátok, netalán a hímvessző makkját mártjátok bele, nyalakodásra előkészítve azt, könnyen az égési sérültek osztályán találhatjátok magatok… Persze forróság sem kell a bajhoz, elegendő, ha véletlenül a csilis csokit olvasztjátok be.
Tipp: A csokit használat előtt keverjétek föl, mert megeshet, hogy hűvös és tűzforró részek egyaránt vannak benne (különösen ha mikróban olvasztottátok meg).

Itt a golyó, hol a golyó?

A gésagolyók a szexi érzés mellett (főleg ha az üreges, rezgő típusát használjátok), hasznos munkára késztetik a hüvelyizmokat. A golyók azonban szex közben is érzéki örömöket biztosítanak, hiszen kedvesed is nyilván tágra nyílt szemekkel figyeli a golyókkal végzett bravúrjaidat… Ha szóló gésagolyókkal kápráztatod el partnered, nem árt, ha tisztában vagy azzal, előfordulhat, hogy a golyó nem úgy és nem akkor távozik, ahogy szeretnétek. Kezdők esetén fordul elő gyakran, hogy a golyó egyszerűen eltűnik a sikamlós hüvely mélyén, és mivel a hüvelyizomzat még nem elég erős, vagy annak mozgatása nem eléggé tudatos, ott is marad – a szakszerű orvosi beavatkozásig…
Tipp: Használjatok zsinórra felfűzött gésagolyókat. Ezeknél ilyen jellegű baleset csak akkor fordulhat elő, ha partnered heves támadás során cserél helyet a golyófüzérrel.

A témáról bővebben a Maxima magazin 23. számában olvashatsz!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X