Főoldal > EGÉSZSÉG > 7 szuper tipp életed legjobb orgazmusáért – egyedül!

7 szuper tipp életed legjobb orgazmusáért – egyedül!

önkielégítéspárkapcsolatszex
0

Írta:

1. Válts sebességet! Ha szólóban szerzel magadnak örömet, érdemes a végső gyorsulás előtt visszaváltani alacsonyabb fokozatba. Mikor érzed, hogy az orgazmus előtti határon vagy, egyszerűen állj le jó egy percig, és lélegezz mélyeket. Aztán indíts lassan újra, majd ismét állj le, és így tovább, ameddig szeretnéd (vagy ameddig bírod). Az eredmény mindent elsöprő ősrobbanás. 2. […]

1. Válts sebességet!

Ha szólóban szerzel magadnak örömet, érdemes a végső gyorsulás előtt visszaváltani alacsonyabb fokozatba. Mikor érzed, hogy az orgazmus előtti határon vagy, egyszerűen állj le jó egy percig, és lélegezz mélyeket. Aztán indíts lassan újra, majd ismét állj le, és így tovább, ameddig szeretnéd (vagy ameddig bírod). Az eredmény mindent elsöprő ősrobbanás.

2. Használj egy kis rúzst!

Ma már léteznek egészen kecses, rúzsnak álcázott utazó vibrátorok, amelyet minden nehézség nélkül magaddal vihetsz a legkisebb retikülben is. El sem hinnéd, mennyire fokozza az izgalmat a tudat, hogy egy kecses segédeszköz is lapul a táskádban. Arról nem is beszélve, hogy játékos készülékkel előbb jutsz a csúcsra, mintha felvinnél egy teljes nappali sminket.

3. Tükröm, tükröm…

Valójában mítosz, hogy csak a férfiak gerjednek a vizuális ingerekre. Próbáld ki az önkielégítést tükör előtt! Ha óvakodsz a gondolattól, tegyél meg néhány előkészületet: legyen félhomály, gyújts gyertyát, tegyél fel egy szexi zenét, vegyél fel fűzőt, térdharisnyát, és magas sarkú cipőt! Ha gondolod ki is festheted magad. Ugye, hogy egy csábító démon néz vissza a tükörből? Innentől tied a pálya.

0017665_1.jpg ()

4. Korán kelőknek

A tusolóban való játszadozás nemcsak a magukat most felfedező tinik kiváltsága. Tartsd jó tíz centire a csiklódtól a zuhanyrózsát, és kezdj el aprócska köröket leírni vele. Bizsergetően izgalmas! Későn kelőknek nem ajánljuk, mert ha kipróbálod, soha többet nem érsz be időben a munkahelyedre!

5. Dupla élvezet

Talán furán hangzik elsőre, de érdemes mind a két kezedet bevetni az extázisért. Csippentsd finoman a bal kezed két ujja közé klitoriszod, a jobb kezed két ujját pedig helyezd finoman rá. Ezután kezdj az ujjaidat gyorsan, de finoman körkörösen mozgatni. Elsöprő érzés!

6. Vigyázat, csúszik!

Egy kis síkosító géllel tovább fokozhatod az élvezeteket. Válassz olyat, amelyikben valamilyen vágyfokozó adalékot is rejtenek. Ezek az izgató krémek fokozzák vérbőséget és bizsergető melegséget okoznak.

7. Önkielégítés előjátékkal

Nem akarsz egyik pillanatról a másikra nekiesni az élvezeteknek? Igazad van! Az önkielégítés is szex, amelyhez hozzá tartozik az előjáték. Merülj el egy kád meleg vízben, majd masszírozd hosszasan a bőröd illatos testápolóval. Az intenzív kielégülésért igyekezz addig nyújtani az előjátékot, ameddig csak tudod.

+1 tipp: Oszd meg vele is!

Engedd el magad, és engedd meg a párodnak, hogy nézzen, miközben kényezteted magad. Az egy dolog, hogy ő a látványtól szóhoz sem jut majd, de neked is hatalmas élvezetet fog okozni, ha a kedvesed látja, hogyan jutsz el a csúcsra.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X