Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 szexpozíció a jobb orgazmusért 4 szexpozíció a jobb orgazmusért

4 szexpozíció a jobb orgazmusért 4 szexpozíció a jobb orgazmusért

orgazmusszex
0

Írta:

Misszionárius póz másképp Ez a pozíció a legismertebb módja a szexuális együttlétnek. Ennek ellenére sok nő panaszkodik arra, hogy egyáltalán nem képes az orgazmusra, ha a férfi van felül. Próbáld ki a misszionárius póz módosított változatát: feküdj a hátadra, és vesd át a lábad a partnered vállán. Ebben a helyzetben partnered egyszerre tudja izgatni a […]

0007855_2.jpg ()

Misszionárius póz másképp

Ez a pozíció a legismertebb módja a szexuális együttlétnek. Ennek ellenére sok nő panaszkodik arra, hogy egyáltalán nem képes az orgazmusra, ha a férfi van felül. Próbáld ki a misszionárius póz módosított változatát: feküdj a hátadra, és vesd át a lábad a partnered vállán. Ebben a helyzetben partnered egyszerre tudja izgatni a klitoriszt és a G-pontot is. Sőt. A póz lehetővé teszi azt is,  hogy te is könnyen elérd és simogathasd a csiklódat  -így még könnyebben jutsz el az orgazmusig. 

A gyönyör két forrása: a kéz és a száj

0007855_1.jpg ()

A legtöbb nőt sokkal könnyebb eljuttatni az orgazmusig orálisan,  mint magával az aktussal. Tegyétek változatossá és még intimebbé az együttlétet: a begyakorolt szexpozíciókról  néha váltsatok orális szexre. A nőknek legtöbbször a lassú, finom mozdulatok okoznak igazi gyönyört, ezért kérd meg kedvesed, hogy cirógassa nyelvével a csiklódat és a hüvelynyílás környékét. Ha már megfelelően felizgultál, jelezd neki, hogy  finom, de határozott mozdulatokkal simogassa a hüvelyed belső falát az ujjával, ahol könnyen megtalálhatja G-pontodat. Lazulj el és add át magad a gyönyör minden pillanatának.

Fő a változatosság – széken ülve

Ha egy meghitt vacsora és egy kellemes beszélgetés után mindkettőtöket elkap a vágy, ne siessetek rögtön a hálószobába: tegyétek még változatosabbá az együttlétet – egy magas konyhai szék még a szeretkezésre is tökéletesen alkalmas lehet. Ülj le, kedvesed pedig álljon veled szemben. Simogatással, csókolózással hangolódjatok egymásra. Ebben a helyzetben egyikőtök sem nehezedik a másikra, de könnyen tud reagálni a másik igényeire. Kedvesed hamarosan tudni fogja, hogyan kell mozognia ahhoz, hogy élvezetet nyújtson. Te pedig biztasd őt simogatással és finom hangjelzésekkel.

Egymásra hangolódva – állva, hátulról

Ez a pozíció sok mindenben emlékeztet a hagyományos „kutyapózra”, amikor a nő térdel, a férfi pedig hátulról hatol be. Próbáljátok ki ugyanezt a pózt, de állva: a törzseddel dőlj egy kicsit előre, és támaszkodj meg valamiben. Ebben a helyzetben kedvesed lehet, hogy könnyebben tudja eltalálni a G-pontodat, mint ha térdepelsz. Ám ezt a pozíciót csak akkor próbáljátok ki, ha már jól ismeritek egymás testét és reakciót, hogy mindkettőtöknek felhőtlen és önfeledt legyen az együttlét.

Ne feledd:
Bármelyik pozíciót próbáljátok ki, fontos, hogy az aktus előtt megfelelő izgalmi állapotba kerülj. Hangjelzésekkel, simogatásokkal és bíztató szavakkal is folyamatosan kommunikálj a partnereddel. Ha sikerült feljutnod a csúcsra, jelezd a kedvesednek – ez a sikerélmény nemcsak bátorítja őt, de előbb-utóbb tudni fogja azt is, hogy mi jelenti számodra az igazi gyönyörűséget.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X