Főoldal > MOZGÁS > A változás jegyében: itt a Nike 2015. őszi női kollekciója

A változás jegyében: itt a Nike 2015. őszi női kollekciója

fitneszfutásmozgásnikesportruházat
0

Írta:

Az ősz az átalakulások ideje. Amikor az időjárás kezd hűvösebbre fordulni és a levelek is hullani kezdenek, b&

Az ősz az átalakulások ideje. Amikor az időjárás kezd hűvösebbre fordulni és a levelek is hullani kezdenek, búcsút intünk a nyári lazulásnak és megsokszorozott erővel tűzünk ki új célokat. Itt az idő, hogy egy mély lélegzetet vegyünk és belefogjunk valami újba.

A Nike 2015-ös őszi kollekcióját úgy alkottuk meg, hogy tökéletesen illeszkedjen ehhez az őszi változáshoz. A kollekció minden egyes darabja maximális teljesítményt, stílust és kényelmet biztosít, legyen szó bármilyen mozgásról, edzőtermi vagy szabadtéri tevékenységről.

 NikeWomen_FA15_Lookbook_WT_Geometry_2_native_600.jpg ()

A cipők és a ruhák megalkotásakor a vezérelv a mozgásban lévő test volt: minden egyes cipő, top, melltartó, dzseki és edzőnadrág kifejezetten nőknek, a nők sportos életmódjához készült. A kollekció lehetővé teszi a sportoló számára, hogy szükség szerint használja és kombinálja az egyes rétegeket, amelyek kifejezik egyéniségét. Az egyes darabok tökéletes összhangban vannak a sportoló mozgásával, kényelmes és száraz viseletet biztosítanak, s ezáltal jobb teljesítményre ösztönöznek.

RUNNING

Amikor a nyarat felváltja az ősz, gyakran kiszámíthatatlanná válik az időjárás a szabadtéri futáshoz. A Nike 2015. őszi női futókollekciójában számos könnyű, jól szellőző felső réteget találunk ehhez az átmeneti időszakhoz, valamint kreatív mintákkal díszített futónadrágokat és a gyorsaság élményét kínáló futócipőket mindazok számára, akik életük első futására vagy akár egyéni csúcsuk megdöntésére készülnek.

Az új, könnyű, ugyanakkor meleg, Dri-FIT anyagból készült Nike Element Hoodie ideális külső réteg hűvösebb időben történő futáshoz vagy bemelegítéshez. Ez alá veheted a Dri-FIT Knit Contrast topot vagy az új rövid ujjú Dri-FIT Contour topot, melyek nedvességelvezető tulajdonságuknak köszönhetően együtt és önállóan is tökéletesen működnek.

A teljes hosszúságú Nike Epic Lux és a Printed Engineered futónadrág különleges mintázatával biztosít hatásos megjelenést a Nike női futónadrágoktól megszokott kiváló minőség mellett. Mindkét modell nedvességelvezető Dri-FIT anyagból, sima varrással készült. A zsebekben a legfontosabb dolgok (kulcsok, hitelkártya vagy telefon) mindig kéznél lehetnek.

NikeWomen_FA15_Lookbook_MorganLake_RN_1_native_600.jpg ()

A Nike Zoom Air párnázottsági technológia fontos szerepet játszik az őszi cipőkollekcióban: segítségével a sportolók minden eddiginél gyorsabbnak érezhetik magukat. A Nike Air Zoom Elite 8 alacsony kialakítású, letisztult, könnyű és gyors – megalkotását olyan sportolók inspirálták, akik hosszú éveken keresztül edzenek azért, hogy legjobb eredményüket akár a másodperc töredékével is felül tudják múlni. A cipő elülső részében dinamikus Nike Zoom Air egységet és jól szellőző, könnyű felsőrészt találunk. Idén először szerepel a kollekcióban a Nike Air Zoom Odyssey, amely hosszabb távok esetén is tökéletes kényelmet biztosít,

TRAINING

A változékony időjárástól függően edzőtermi és szabadtéri edzésre is sor kerülhet. A 2015-ös női Women’s Training kollekció úgy lett összeállítva, hogy kielégítse a sportolók változó igényeit, legyen szó akár a parkban történő edzésről vagy egy NTC óráról a helyi edzőteremben.

A Nike Therma-Sphere Max Training Vest bemelegítéshez és levezetéshez is ideális, és akár kifordítva is hordható. A mellény tartós meleget, ugyanakkor megfelelő szellőzést biztosít könnyű Therma-Sphere anyagának köszönhetően, amely különleges szerkezete révén a test közelében tartja a meleg levegőt. Testhezálló szabása és teljes elülső aszimmetrikus cipzárja maximális kényelmet garantál, erős, vízlepergető anyaga pedig megvéd az időjárás viszontagságaival szemben. A mellény szeptember 1-től lesz kapható.

A Dri-FIT Knit top és a Dri-FIT Knit Loose ujjatlan top szintén meghatározó darabja az őszi kollekciónak. A kötött top rövidebb szabású, hátul mélyebb nyakkivágású és a szellőzéséről kétfajta hálós anyag gondoskodik. A hat különböző, élénk színben kapható ujjatlan top hátul lazább szabású a nagyobb mozgásszabadság érdekében.

NikeWomen_FA15_Lookbook_WT_Geometry_3_native_600.jpg ()

Az őszi kollekciónál is megjelennek a Nike Women-modellekre általában jellemző élénk minták – olykor testre simuló mozgó alaprétegek (pl. melltartók és futónadrágok) segítségével. A meghatározó alapmodelljeink, mint például a Nike Pro melltartók és a Nike Legendary futónadrágok vidám állatmintái és kontrasztos grafikái jó önkifejezési lehetőséget és motivációt biztosítanak az edzéshez a női sportolók számára.

A Nike Free Cross Compete egy új edzőcipő, amely kitűnő stabilitása, rugalmassága és tapadása mellett maximális mozgásszabadságot és természetes mozgást biztosít. A kifejezetten erőnléti edzéshez és súlyemeléshez ajánlott modellnél megtalálható mindaz a tapadás, párnázottság és szilárdság, melyet a komoly sportolók elvárnak egy edzőcipőtől. A talp mintázata megfelelő tapadást biztosít gyors mozgásoknál, a hatszögletű hajlítóbordák pedig természetesebb mozgást tesznek lehetővé a lábfej számára. Hálós anyagból készült felsőrészének köszönhetően a cipő kis súlyú, jól szellőzik és megfelelő tartást biztosít.

A Nike Flyknit Zoom Agility edzőcipőre kis súlya mellett a gyorsaság, megfelelő tartás és biztonság jellemző. Öt, egymástól független Zoom Air egység biztosít megfelelő párnázottságot a gyors mozgásokhoz és az erőnléti edzésekhez egyaránt. Egyetlen darabból készült Flyknit felsőrésze jól szellőzik és erősen tartja a lábat. A Flywire szálak a gyors mozdulatoknál és irányváltásoknál is szilárdan rögzítik a lábfejet.

 NikeWomen_FA15_Lookbook_MorganLake_WT_Geometry_2_native_600.jpg ()

A jóga- vagy Pilates-órákat követő ellazuláshoz a Nike Studio kollekcióban olyan különleges, szépen kidolgozott darabokat találhatunk, melyek tökéletesen követik a sportoló minden mozdulatát. A Nike Dual Sculpture hosszú ujjú top és a Nike Dual Sculpture edzőnadrág áttetsző hálós betétei és különleges vonalai kiemelik a test kontúrjait. A Nike Studio Wrap tökéletes választást jelent edzés előtt és után is.


SPORTSWEAR

Az aktív életmódnak nem csupán az edzőterem vagy a versenypálya a színtere. Az életmód nem egyetlen sporttevékenységgel jellemezhető: szemlélet, szokások és meggyőződés ötvözete, amely meghatározza a döntéseinket. A NikeWomen tervezői ezt szem előtt tartva azonos hangsúlyt fektettek a sportolásra és a hétköznapi használatra szánt ruhák és cipők esetében is.

A Nike Tech Fleece kollekcióban a Nike klasszikus és jól szellőző Tech Fleece anyaga biztosítja az alapot a hatásos, vidám és könnyed mindennapos modellekhez. A kollekció különleges darabja a Nike Tech Fleece Vest, amely az arányok játékán keresztül gondoskodik a kényelemről, melegről és mozgásszabadságról. Színvilágának és jól átgondolt részleteinek, mint például a nagy méretű kapucninak köszönhetően a mellény hatásos, ugyanakkor funkcionális kelléke a nyarat követő időszaknak.

NikeWomen_FA15_Lookbook_MorganLake_NSW_Geometry_1_native_600.jpg ()

A cipők közül az Air Max 95 a huszadik születésnapjához érkezett. E különleges, funkcionális, az emberi test anatómiája ihlette modell – a saroknál és az elülső résznél található légbetétekkel – esztétikai szempontból meghatározó szerepet töltött be a kilencvenes évek közepén. A húsz évvel ezelőtt Sergio Lozano által tervezett modell most könnyebb és rugalmasabb formában jelenik meg Air Max 95 Ultra néven, melynek fő jellemzője a könnyebb, egyetlen darabból álló középtalp/külsőtalp és a karcsú, jól szellőző, varrás nélküli felsőrész.

A Nike 2015-ös őszi női kollekciójának termékei szeptembertől kaphatóak a kijelölt Nike-boltokban és a nike.com-on.



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X