Főoldal > MOZGÁS > 15+1 jel, hogy futásfüggő vagy

15+1 jel, hogy futásfüggő vagy

edzésfüggőségfutásfutásfüggőmozgássport
0

Írta: and

Ha alig lehet lekergetni a pályáról, az alábbi állítások közül több pontnál is

Ha alig lehet lekergetni a pályáról, az alábbi állítások közül több pontnál is magadra ismersz, akkor te is rákattantál a futásra. Nyugi, mi abszolút megértünk!

1. Zokszó nélkül pattansz ki az ágyból napfelkelte előtt, hogy futással kezdhesd a napod. Sőt egy kicsit még élvezed is, hogy mások azon szörnyülködnek,hogy lehet hajnalok hajnalán edzeni.

2. Több sportmelltartó lapul a fiókodban, mint csipkés push-up. Nem csoda, hogy lassan már nem is férnek el a futócuccaidnak fenntartott fiók(ok)ban.

3. A kedvenc saját playlistjeid nevei: „Tuti sprint-szett”, „5 km-es dallamok” és „Bemelegítéshez”.

4. Többször hordod lófarokban a hajadat, mint kiengedve. Ami azt is jelenti, hogy ki sem teszed a lábad otthonról hajgumi nélkül.

5. Nagy dugóban az órára pillantva az jut eszedbe: „futva már rég odaértem volna”.

6. Szívesebben költesz profi futófelszerelésre, mint ékszerekre… De ennek csak addig örül a pasid, míg meg nem tudja, mennyit költesz futócipőkre egy évben!

7. A lakóhelyed összes futóútvonala a kisujjadban van, de ha autóval/tömegközlekedéssel kell elindulnod valahova, nem ritka, hogy elkeveredsz a városban.

8. Több lábápoló balzsam sorakozik a fürdőszobapolcodon, mint arckrém, testápoló, olaj és szérum együttvéve.

9. Kívülről fújod az összes futóblogot és Facebook-oldalt, de nagy bajban lennél, ha meg kellene nevezned egy olyan oldalt, aminek semmi köze ehhez a sporthoz.

10. Mondtál már le a bulizásról azért, hogy másnap reggel ne maradjon ki az edzésed. A barátnőid pedig egyre jobban aggódnak a gyakori „migréned” miatt.

11. A leggyakrabban használt hashtagjeid Instagramon: #éljenafutás #runspiration #instarunners #cardio #újraapályán.

12. Ha shoppingolni indultok a csajokkal, alig bírnak elrángatni a futócipő-részleg elől. Te viszont halálra unod magad minden más üzletben.

13. A legviccesebb sztorijaid mind ugyanúgy kezdődnek: „Egyszer, mikor futni indultam…”

14. Alig várod a pihenőnapokat az edzéstervedben – csak hogy egész nap azon járjon az agyad, mikor húzhatsz újra futócipőt.

15. Ínycsiklandó muffinok és félmeztelen sztárpasik helyett inkább celeb-edzéstervek és futóétrendek után kutatsz a neten.

+1 Felháborodsz, ha valaki azt állítja rólad, hogy futásfüggő vagy, de magadban azért bóknak veszed.

További szuper futós és nem futós cikkeket találsz a Wellness magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X