Főoldal > MOZGÁS > Eszméletlen karcsúra fogyott! – Nem lehet ráismerni Britney Spearsre

Eszméletlen karcsúra fogyott! – Nem lehet ráismerni Britney Spearsre

britney
0

Írta:

A 26 éves Britney világ életében nehezen tudott lemondani a finom falatokról: hamburgerről, sült krumpliról és sós ropogtatnivalókról. A szexi énekesnő az egészségtelen táplálkozás mellett  régebben gyakran éjszakázott és rendszeresen fogyasztott alkoholt - a rossz nyelvek szerint a drogokat sem vetette meg. A két gyermekes családanya ma már túl van sötétebbik korszakán. A zsírleszíváson és számos korrekciós műtéten […]

0013858_1.jpg ()

A 26 éves Britney világ életében nehezen tudott lemondani a finom falatokról: hamburgerről, sült krumpliról és sós ropogtatnivalókról. A szexi énekesnő az egészségtelen táplálkozás mellett  régebben gyakran éjszakázott és rendszeresen fogyasztott alkoholt - a rossz nyelvek szerint a drogokat sem vetette meg. A két gyermekes családanya ma már túl van sötétebbik korszakán. A zsírleszíváson és számos korrekciós műtéten is átesett énekesnő a hétköznapokon a rendszeres testmozgás mellett kedvenc, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag csodaturmixára esküszik: ez méregteleníti a szervezetet, felpörgeti az anyagcserét, a gyümölcsökben lévő értékes antioxidánsok pedig  védik a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben. 

C-vitamin turmix Britney-módra  

Hozzávalók:

  • 1,75 dl 100%-os narancslé
  • 10 dkg friss vagy fagyasztott mangódarab
  • 10 dkg friss vagy fagyasztott eper
  • 10 dkg kivi
  • 125 g zsírszegény vaníliajoghurt

Így készítsd:
Turmixold össze a gyümölcsöket. Utána add hozzá a narancslevet és a zsírszegény joghurtot. Jól keverd össze a hozzávalókat. Ha kész, a koktél tetejét díszítsd gyümölccsel.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X