Főoldal > DIÉTA > Fogyókúra újult erővel a nyaralás után

Fogyókúra újult erővel a nyaralás után

diétaedzésfitneszfogyásfogyókúratáplálkozáswellness
0

Írta:

Nyaralás után legtöbbünk némi plusz súllyal tér haza. Ilyenkor mindig megfogadjuk, hogy kevesebbet esz&

Nyaralás után legtöbbünk némi plusz súllyal tér haza. Ilyenkor mindig megfogadjuk, hogy kevesebbet eszünk, nem eszünk semmilyen édességet, többet mozgunk, és rendszeresen eljárunk edzeni. Hogy okosan és egészségesen fogyhassunk, fogadjuk meg Németh Sándor, a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistájának tanácsait.

nemethsandor_szakerto.jpg ()Fogyni tudni kell!

Íme az 5 aranyszabály a fogyáshoz!

1. Megfelelő étrend (diéta) betartása, azaz rendszeres, napi 4-5 étkezés, alacsonyabb kalóriatartalmú ételek az utolsó 2 étkezésnél, magas rosttartalom és fehérjetartalom a főétkezéseknél. Finomított élelmiszerek kerülése, hasznos zsírok fogyasztása.

2. Megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása naponta, rendszeresen 2-3 l. A kiszáradás elkerüléséhez szükséges folyadékigényünk testsúlyarányosan: 2dl/10kg –  sokan ennél is kevesebbet isznak naponta.

3. Vitaminok és ásványi anyagok napi bevitele multivitamin készítmények formájában, rendszeresen: Tipp: One-A-Day multivitamin a BioTechUSA-tól

4. Megfelelő mozgás, hetente 3 alkalommal, 1-1,5 óra is kiváló, ez legyen aktív tevékenység, testmozgásként számtalan edzés típusból lehet válogatni.

5.   Megfelelő táplálék kiegészítők használata, akár rendszeresen.
• Alacsonyabb kalóriatartalmú ételek helyettesítésére kiváló a többféle, finom ízben kapható Ultra Loss, amely negyedannyi kalóriát tartalmaz, mint egy átlagos egytálétel, emellett magas fehérjetartalma van, magas az összetett szénhidráttartalma, és többféle rostot is tartalmaz. Egyéb hatóanyagai javítják a szervezet zsíranyagcseréjét, miközben megakadályozzák a további felesleges „raktározást”.
• Mozgások előtt érdemes l-karnitin tartalmú készítményt fogyasztani(1-3g hatóanyagtartamommal).
• Étkezések előtt rostot, illetve zsíranyagcserét gyorsító hatóanyagokat tartalmazó lipotróp testsúlyt befolyásoló készítményeket, pl.: Super Fat Burnert is fogyaszthatunk.
• Kisebb testsúlyfeleslegnél (maximum: 7-8 kg), ha nincs keringési zavar, koffein érzékenység, akkor a termogén termékeket is használhatjuk, ezeket reggeli előtt és edzés előtt alkalmazhatjuk.

fogyasnyaralas2.jpg ()

Forrás: BioTechUSA – https://www.facebook.com/biotechusa

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X