Főoldal > DIÉTA > Fogyj a természet raktárának kincseivel!

Fogyj a természet raktárának kincseivel!

0

Írta: and

Az elhízás és a túlsúly korunk általános egészségügyi problémája, amely az energia bevitel- és felhasználás közötti balansz zavara miatt lép fel. A legtöbb fogyókúrás készítmény az energiafelhasználás növelését célozza meg, sajnos sok közülük káros módon. A nagy fogyás előtt nem árt informálódnod és konzultálnod egy szakemberrel, mielőtt bármit is magadhoz veszel, és egy dolgot tarts […]

Az elhízás és a túlsúly korunk általános egészségügyi problémája, amely az energia bevitel- és felhasználás közötti balansz zavara miatt lép fel. A legtöbb fogyókúrás készítmény az energiafelhasználás növelését célozza meg, sajnos sok közülük káros módon. A nagy fogyás előtt nem árt informálódnod és konzultálnod egy szakemberrel, mielőtt bármit is magadhoz veszel, és egy dolgot tarts szem előtt: soha nem lehetsz kiéhezett!

Bűvöld le a kilókat moszattal!

Ugye, futottál már neki népszerű, napokig-hetekig tartó monoton böjtnek, mely a végén kudarcba fulladt, miközben hatalmas áldozatot és lemondást igényelt?

Próbáld ki most az új, biotechnológiai találmányt, mely egyedülálló mechanizmusával megreformálja fogyókúrádat!

A CM3 természetes alapanyagokból készült kapszula, melyet étkezések előtt kell bevenned. Használata könnyű, egyszerű, nem igényel különösebb erőfeszítést, telítettség és jóllakottság érzete mellett önsanyargatás nélkül fogyhatsz le! A kapszula egy speciális összetevőt – Alginatot – tartalmaz, mely barnamoszatból származó rostanyag. Ez a rost gyomrodba kerülve zselés anyaggá duzzad, és több órán át ingerli azon érzékelőidet, melyek a jóllakottságért felelősek. Szedése közben folyamatosan érezni fogod, hogy nem vagy farkaséhes!

Segítségével könnyebben hozzászokhatsz az egészséges étrendhez, így nagyobb esélyed van elkerülni a fogyókúrázók rémálmát, a jojó-effektust.

A CM3 Alginat kapszula ára: 8250 Ft.

Hoodia_foto.jpg ()Dugd ki a nyelved!

Elég egy fújás és a kilók messzire röppenek! Ugye, milyen hihetetlenül hangzik, pedig a megoldás itt van előtted, és már itthon is kapható!

A Hoodia Gordonii spray egy fogyókúrát támogató szuperkészítmény, mely jelentősen csökkenti éhségérzetedet!

Spriccelj bátran! A nyelved alá fecskendezett oldat a nyálkahártyán keresztül gyorsan felszívódik, így nem terheli emésztőrendszered. A legjobb eredmény elérése érdekében 5-10 másodpercig tartsd az oldatot a szádban, majd nyeld le.

A termék különlegessége a Hoodia Gordonii kaktuszkivonat, ami az afrikai Kalahári-sivatagból származó húsos növény. Az őslakosok már évezredek óta fogyasztják: levágják a szár egy darabját és megeszik, hogy a hosszú sivatagi vadászatok alatt csillapítsák éhségüket.

A Hoodia Gordonii (főleg a növényben lévő P57 molekula) hasonló hatással van az agysejtekre, mint a glükóz. A szabadalmaztatott technológiával és az extrakciós eljárásnak köszönhetően a tudósok izolálták a növényből a P57 molekulát, mely úgy stimulálja az agyat, hogy teltségérzetet generál, még akkor is, amikor valójában nem eszel, így anélkül szűnik meg az éhség, hogy feszült vagy ideges lennél tőle.

A Hoodia hatása eltérő. Míg egyesek a használat első napjától érzik, másoknak több idő szükséges ahhoz, hogy elnyomja az evéshez való kedvüket.

Ha a sprayt bőséges vízzel és egészséges étrenddel, valamint folyamatos mozgással kombinálod, hamarabb elérheted a kívánt szintet. A termék előnye a gyors és praktikus használat, valamint a mindenki számára elérhető ár.

Szinte valamennyi gyógyszertárban kapható, 50 ml-es kiszerelésben, amely 25 napra elegendő.

Fogyasztói ára: kb. 4900 Ft.

A kockázatokról olvasd el a használati útmutatót, vagy kérdez meg kezelőorvosodat!

Tüntesd el a pocidról a felesleget!

Az idei nyár másik nagyszerű találmánya a Slimbios Women 90 db-os fogyókúrás tabletta.

Az édesgyökér alkoholos kivonatának gyógyászati hatása régóta ismert, a benne lévő flavonoidok meggátolják a hasi zsírfelesleg felhalmozódását, valamint a vércukor emelkedését.

A glabridin a zsíranyagcsere erősítésével képes a testüregben található zsigeri zsírok elégetésére, melyek tested leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik.
A zsír csökkentésével mobilizálódnak a bőr alatti zsírraktárak zsírjai, és hasadról rövid időn belül eltűnik a felesleg!

A glabridin fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával jár.

A glabridin zsírégető flavonoidot tartalmaz, testzsír- és koleszterin-csökkentő, alkalmazása teljesen biztonságos.

Fogyasztói ára: 11.500 Ft.

shutterstock_54884635.jpg ()Fogyózz a japánok titkával!

Ha túlsúlyos vagy, és legalább 5, vagy ennél több kilót kellene leadnod, akkor érdemes tesztelned a következő készítményt, mely egyenesen Japánból érkezett!

A termék alapja a hiperaktív alga, mely tempósan dolgozik a felesleges kilók, a zsírok és a cellulit ellen.

A JapWak csepp az aktív fogyasztó alapanyagairól ismert évezredes algának, a Wakame-nak tiszta koncentrátuma. Az éhséget megszüntető tulajdonsága miatt kedvelt, kellemes ízű tengeri alga igazi zsírfaló, amely kitapétázza gyomrodat, blokkolja a kalóriákat és elpusztítja a zsírokat. A fukoxantin belső és természetes zsírleszívást idéz elő, csökkenti a koleszterint és eltünteti a cellulitot. A Japanese Wakame dinamikusan égeti a kalóriákat, könnyebbé teszi a táplálékot, megsemmisíti a narancsbőrt, tisztítja véredet, eltávolítja a vízfelesleget és még a bőröd is feszes lesz!

A termék ára differenciált, a kívánt fogyás függvényében 11.980 Ft-tól 29.590 Ft-ig terjed.

További információt a következő internetes oldalon találsz: www.mywakame.com

Égess zsírt növénybe zárt kemencében!

Ha naturális eszközzel, ám gyorsan szeretnél zsírt égetni, ismerkedj meg a Karibi-szigeteken honos vadfügével!

A kiválóan méregtelenítő vadfüge felturbózza emésztésedet és anyagcserédet, emellett a méreganyagok eltávolításában is segíthet. E különleges karibi növény hatékony zsírégető enzimeket tartalmaz, gazdag rostokban és ásványi anyagokban.

A vadfüge kapszulában található ballasztanyagok segítségével csökken édesség utáni sóvárgásod és telítettségérzet alakul ki. E-vitamin tartalma jótékonyan hat bőrödre és a hajad minőségét is javítja. A magas B vitamin-szint az emésztést és a táplálék felszívódást segíti elő, de csillapítja a légzőszervekre ható ingereket megfázás esetén, pozitívan hat szíved működésére, és csökkenti a magas vérnyomást is.

Ha stresszes vagy, idegeidet is nyugtatja. A természet egzotikus erejével anyagcseréd aktívvá válik, így több kalóriát égethetsz el. Az eredményt napi 2 kapszulával, egy hónap után 4 kiló mínuszban mérheted!

A Wilde Feige E-vitaminos készítmény ára: 4.800 Ft.

Ne feledd! Csodaszerek, varázskészítmények nem léteznek, a garantált sikerhez te is kellesz, ám kitűzött célod mindig reális legyen.

Figyelj oda, hogy rendszeresen és kisebb adagokban étkezz, így szervezeted megkapja a számára szükséges tápanyagokat. Az elfogyasztott ételek rostban dúsak legyenek, zsírokat csak kellő mennyiségben fogyassz. Az ún. telítetlen zsírsavak kiemelt szerepet játszanak az immunrendszer működésében és a koleszterin szabályzásában. Igyál elegendő folyadékot, naponta legalább 2-3 litert, este hat után pedig már ne tömd tele bendődet.

Minden diéta mellett mozognod kell, hogy ne csökkenjen izomtömeged és hirtelen fogyásod következtében a bőröd feszessége is megmaradjon!

Játssz velünk, és nyerj Green Base lúgosító kapszulát! A játékért kattints ide.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X