Főoldal > DIÉTA > Csúnya narancsbőröm van, mit tegyek? – A dietetikus válaszol

Csúnya narancsbőröm van, mit tegyek? – A dietetikus válaszol

diétafogyókúranarancsbőr
0

Írta:

“Kedves András! Én egy 160 cm magas, 47 kg és 22 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy narancsbőrös vagyok és szerintem ez már 2-es fokozatú. Nem szeretek koplalni, nagyon szeretek enni. Mégis milyen étrend lenne a megfelelő számomra a narancsbőr csökkentésére?” “Kedves Olvasónk! Nem is volna értelme a koplalásnak, ez a probléma ugyanis alapvetően […]

“Kedves András!

Én egy 160 cm magas, 47 kg és 22 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy narancsbőrös vagyok és szerintem ez már 2-es fokozatú. Nem szeretek koplalni, nagyon szeretek enni. Mégis milyen étrend lenne a megfelelő számomra a narancsbőr csökkentésére?”

“Kedves Olvasónk!

Nem is volna értelme a koplalásnak, ez a probléma ugyanis alapvetően nem étrendi eredetű és a táplálkozás segítségével csak kis mértékben befolyásolható!

Egy szakember általi kivizsgálás után a sport, masszázs és narancsbőr elleni krémek alkalmazása a leghatékonyabb, egészséges táplálkozás mellett!

Mit tehetsz még?

  • Fogyasszon sok C-vitaminban gazdag gyümölcsöt (pl: citrusféléket, a kiwit),   bogyósgyümölcsöket  (pl: málna, eper, áfonya), mert a bennük lévő vitaminok fontos szerepet játszanak a kollagénképzésben, míg a keringést javíthatják a C-vitamin mellett megtalálható, működését segítő egyéb hatóanyagok.

Üdvözlettel
Tihanyi András”

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X