Főoldal > DIÉTA > Karcsúsít, egészséges és finom – biofőző-tanfolyamon jártunk

Karcsúsít, egészséges és finom – biofőző-tanfolyamon jártunk

biodiétaegészségfogyókúra
0

Írta:

Arról, hogy hogyan foghatunk hozzá étendünk, konyhánk átalakításához, ha szeretnénk egyre több bioételt és teljes értékű élelmiszert fogyasztani, Tóth Krisztinát, orvosilag akkreditált egészség és táplálkozási tanácsadó, bio-vegetáriánus szakácsnőt kérdeztük egy biofőző-tanfolyamon. Nézd meg a tanfolyamon készített videónkat és tudd meg, milyen egyszerű módszerekkel változtathatsz főzési-táplálkozási szokásaidon! A tanfolyam résztvevői ezt főzték-sütötték, mi pedig előszerettel kóstultunk […]

Arról, hogy hogyan foghatunk hozzá étendünk, konyhánk átalakításához, ha szeretnénk egyre több bioételt és teljes értékű élelmiszert fogyasztani, Tóth Krisztinát, orvosilag akkreditált egészség és táplálkozási tanácsadó, bio-vegetáriánus szakácsnőt kérdeztük egy biofőző-tanfolyamon.

Nézd meg a tanfolyamon készített videónkat és tudd meg, milyen egyszerű módszerekkel változtathatsz főzési-táplálkozási szokásaidon!

A tanfolyam résztvevői ezt főzték-sütötték, mi pedig előszerettel kóstultunk mindent a csodás eledelek közül:

  • Házi készítésű alma tea
  • Kuszkusz saláta ruccola ágyon pikáns kenyér pralinéval
  • Hagymás baguette
  • Rusztikus paraszt kenyér
  • Vasárnapi tejes zsemle
  • Hamis kenőmájas – vegetáriánus módon lencséből
  • Kapribogyós tojáskrém
  • Paradicsomos vajkrém
  • Friss narancslekvár

0015135_1.jpg ()

Képek: WellnessCafe


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X