Főoldal > DIÉTA > Victoria Beckham japán módra fogyózik

Victoria Beckham japán módra fogyózik

diétafogyókúraVictoria Beckham
0

Írta:

Victoria módszere nem más, mint a japán-diéta! Szakácsa a hagyományos japán konyha hozzávalóiból készíti az ebédet. A piacon rizst, halat, sok friss zöldséget és szóját vásárol – ezekből minden nap változatos és finom ételeket állít össze a családnak. A lényeg a jól megválasztott, igényes és minőségi összetevőkön túl a kis adagokban rejlik. Victoria tehát nem […]

Victoria módszere nem más, mint a japán-diéta! Szakácsa a hagyományos japán konyha hozzávalóiból készíti az ebédet. A piacon rizst, halat, sok friss zöldséget és szóját vásárol – ezekből minden nap változatos és finom ételeket állít össze a családnak. A lényeg a jól megválasztott, igényes és minőségi összetevőkön túl a kis adagokban rejlik. Victoria tehát nem hatalmas tálakból falatozik, hanem kis adagokban, naponta többször eszik, így éhségérzete is csak később alakul ki.

A japán módszer neked is segíthet abban, hogy karcsú és egészséges maradj. Ezzel a diétával sosem fogod azt érezni, hogy degeszre tömöd magad nehéz ételekkel, ellenben rengeteg, a szíved és érrendszered számára fontod omega3 zsírsavval látod el a szervezeted.

Receptajánlatunk ehhez a diétához:
Citromfüves barnarizs

Hozzávalók:

• 3 evőkanál főtt barnarizs
• 1 teáskanál méz
• 2 teáskanál aprózott citromfű
• 1 db citrom lereszelt héja

Így készül:
1 db alaposan megmosott citrom lereszelt héjával, 2 teáskanál aprózott citromfűvel és 1 teáskanál mézzel keverj össze 3 evőkanál főtt barnarizst. Tálkából kanalazva fogyaszhatod is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X