Főoldal > DIÉTA > 3 napos villám fogyókúra

3 napos villám fogyókúra

fogyókúrakilóktáplálkozáswellness
0

Írta: and

Időnként bizony előfordulhat, hogy felugrik ránk 2-3 kg felesleg, mert kevesebb időnk van a mozgásra, vagy épp a menstruációs ciklusunk kritikus időszakát éljük, esetleg a stressz miatt nem figyelünk oda a táplálkozásunkra… A közelgő alkalom miatt viszont él bennünk a vágy, hogy karcsúak legyünk, és beleférjünk a kisestélyibe, kosztümbe vagy a koszorúslány-ruhánkba. Valljuk be: olyan […]

Időnként bizony előfordulhat, hogy felugrik ránk 2-3 kg felesleg, mert kevesebb időnk van a mozgásra, vagy épp a menstruációs ciklusunk kritikus időszakát éljük, esetleg a stressz miatt nem figyelünk oda a táplálkozásunkra… A közelgő alkalom miatt viszont él bennünk a vágy, hogy karcsúak legyünk, és beleférjünk a kisestélyibe, kosztümbe vagy a koszorúslány-ruhánkba. Valljuk be: olyan menyasszonnyal még nem találkoztunk, aki hízott volna az esküvői ruhapróbák alatt, hisz az izgalmakkal teli készülődés során bizony a fogyás a leggyakoribb jelenség.

0002783_1.jpg ()

Amikor vészesen közeledik a várva várt alkalom, és szépek, karcsúak, kívánatosak akarunk lenni, sokszor nem számít, milyen út vezet a célhoz. Hajlamosak vagyunk szomjazni, vízhajtót szedni, drasztikusan koplalni is akár. Mindezen módszerek ugyan eredményesek lehetnek rövidtávon, de sajnos előfordulhat, hogy pont a vacsorán, bálon, esküvőn leszünk rosszul, gondot, nem kis riadalmat okozva a körülöttünk lévőknek.

Mi a megoldás?
A lehetőség adott, de itt bizony számításba kell venni, hogy a leadott 2-3 kg, bizony már a 3 napos gyors program utáni 2. napon visszajöhet. Ez így természetes.

Az első napi étrend
Az első napon maximum 1 kg eper fogyasztható el, 10 szelet korpás abonettel, de vizet inni kell hozzá!
A forgatókönyv:
Ezen a napon óránként 10 dkg epret fogyassz el, egy-egy szelet korpás abonettel. Minden adag eper mellé egy nagy pohár vizet is javasolunk.

Második napi étrend
A második napon 1 kg tisztított, kockázott burgonyát főzz meg enyhén sós vízben, utána 2 nagy csokor petrezselyem zöldet apríts fel, és a főtt burgonyát forgasd bele. Óránként egyél meg 10 dkg petrezselymes krumplit, és mindig igyál hozzá egy nagy pohár vizet is!

A harmadik nap étrendje
A harmadik napon 3 liter vízhez 10 nagy citromot alaposan megmosol, a levét kifacsarod, mag nélkül, de a rostokkal együtt hozzáadod, majd 15 dkg mézzel tovább ízesíted. Óránként 1 nagy pohár limonádét kell meginnod, ami nem lesz könnyű feladat, de eredménnyel zárul a nap.

Ha ezt mind kibírtuk, próbáljuk meg az alkalomra terített büféasztalt nem felborítani, illetve az esküvői menüből csak csipegetni, mert ha teleesszük magunkat, akár rosszulléttel vagy komolyabb gyomorbántalmakkal is számolhatunk!
Ha azonban a nagy esemény után egy teljes életmódváltással egybekötött, hosszabb távú fogyókúrát szeretnéd formába hozni magad, mindenképpen javasolt dietetikussal személyes konzultáció, aki segít egy normálisan betartható, kevésbé sanyargató étrendet összeállítani!

Még több diéta:
http://dieta.lap.hu/
http://fitnesz.lap.hu/
http://elhizas.lap.hu/

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X