Főoldal > SZÉPSÉG > Fogyás masszázzsal

Fogyás masszázzsal

0

Írta:

Először is tisztáznunk kell, hogy a narancsbőr nem betegség, nem kóros, de hatása lelki panaszokat is okozhat. A szépségideálnak megfelelni akaróknak ez a probléma önbizalomhiányt és akár depressziót is előidézhet. A legtöbben különféle fogyókúrákkal sanyargatják magukat, ezek a módszerek azonban általában csak időleges eredményt hoznak: a kilók rövidesen visszatérnek – sőt, még gyarapodnak is. A […]

Először is tisztáznunk kell, hogy a narancsbőr nem betegség, nem kóros, de hatása lelki panaszokat is okozhat. A szépségideálnak megfelelni akaróknak ez a probléma önbizalomhiányt és akár depressziót is előidézhet.
A legtöbben különféle fogyókúrákkal sanyargatják magukat, ezek a módszerek azonban általában csak időleges eredményt hoznak: a kilók rövidesen visszatérnek – sőt, még gyarapodnak is. A sanyargatás pedig kezdődik elölről. Rossz hír, hogy azok számára, akik a narancsbőrre való hajlamot örökölték, nehezebb a megelőzés és a kezelés.

Mitől alakul ki?

  • rohanó életünk
  • stressz
  • jelentősen lecsökkentett tápanyag- és folyadékbevitel (fogyókúrázás miatt)
  • anyagcsere zavara
  • túlzott dohányzás
  • rendszeres koffeinfogyasztás
  • mozgáshiány
  • öröklött hajlam

A masszázs menete
Szakembereink a tíz alkalmas, esetenként 50 perc időtartamú, 3 hetes masszázskúrát javasolják. A masszázsok beosztása szigorúan kötött. Ez azt jelenti, hogy az első héten 4 alkalommal, a második- és harmadik héten 3 alkalommal kell eljönni a kezelésre.
A masszázst egy speciális zsírégető krémmel végezzük és a fogyasztani kívánt testrészbe (testrészekbe) bemasszírozzuk. A masszírozást a zsírsejtek széttörése követi, ami nem fájdalommentes. A masszázs harmonizálja az energiaáramlást, a nyirok- és véráramlást, melynek hatására felgyorsul az anyagcsere, és némileg csökken az étvágy. A kúra mellékhatása csak egy enyhe hasmenés és némi izomláz lehet.

A 10 alkalmas bérlet alatt a fogyás a tapasztalatok szerint egyénenként különböző mértékű. Általában centikben mérhető, mely függ a zsírszövetek mennyiségétől, a minőségétől, hogy azok kötöttek, vagy lazák. A fogyás is egyénenként váltózó időben kezdődik. Van, akinek már a második, harmadik kezelés után beindul a zsírszövetek bomlása, és van, akinél ez csak a negyedik, ötödik kezelés után vehető észre. Tény az, hogy mindenkinél észlelhető az eredmény.
A krém és a masszázstechnika együttes alkalmazása garantálja azt, hogy a szervezet nem vizet veszít, mint más fogyasztó technikák alkalmazása során, hanem a zsírszövetek kerülnek lebontásra. Ennek következménye az is, hogy a továbbiakban helyes táplálkozás mellett, az így leadott kilók nem jönnek vissza, az elért súlyt sanyargatásunk nélkül is tudjuk tartani.

Fontos odafigyelni arra, hogy a kúrát mindenképpen a havi menstruáció után szabad elkezdeni.
Mellette mindenképpen javasolt az infrakabin használatát is, mely sokat segít a méregtelenítésben és az összetört zsírsejtek eltávolításában a nyirokrendszeren keresztül. Ezen kívül hatékonyan segít a kiegészítő testkezelés, melynek során a mikrocirkuláció erőteljesen javul, az anyagcsere fokozódik, a bőr visszanyeri nedvesség-egyensúlyát és ismét egészséges színű és újra „élő” lesz.

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X