Főoldal > SZÉPSÉG > Indulj neki tiszta bőrrel az ősznek!

Indulj neki tiszta bőrrel az ősznek!

arcbőrbőrbőrápolásbőrtisztításszépség
0

Írta:

Tudtad, hogy az UV sugarak a bőrt vastagabbá teszik, így a faggyú könnyebben felhalmozódik? Nyár után

Tudtad, hogy az UV sugarak a bőrt vastagabbá teszik, így a faggyú könnyebben felhalmozódik? Nyár után ez a faggyúmennyiség a szokásosnál is több bőrhibát okozhat. Csakhogy ki szeretne zsíros, pattanásos bőrrel visszatérni az irodába vagy az iskolapadba? A bőrünk ápolására ezért ősszel is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Az Eucerin®  kutatói felhívják a figyelmet, hogy azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a legtöbb problémás bőrre szánt arctisztító erősen szárító hatású lehet, ha csak önmagában használjuk őket. Ezért minden nap hidratálnunk is kell a bőrünket ahhoz, hogy megfelelően és hosszú távra felvegyük a harcot a pattanások ellen. Emellett a siker érdekében használjuk rendszeresen a termékeket addig, amíg bőrünk faggyútermelése helyre nem áll.

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír

A mitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akár mindennapos tisztítására ajánlott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat. Antibakteriális hatású tejsav tartalmával megakadályozza az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását. Rendszeres használatával a bőrfelszín egyenletessé, láthatóan tisztábbá válik. Olajmentes.

Eucerin® DermoPURIFYER Aktív Éjszakai Arcápoló

Összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a faggyúmirigyekben fejti ki mitesszeroldó, antibakteriális hatását. Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, kamillakivonata gyulladáscsökkentő.

Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30

Könnyű, nem zsíros összetételével intenzív hidratálást biztosít az akne kezelés hatására kiszáradt bőrnek. Megnyugtatja az irritált bőrt, csökkenti a pattanásos bőr problémáit.

Az Eucerin® DermoPURIFYER termékcsalád további tagjai:

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonik 200 ml,
Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé 200 ml,
Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló 50 ml,
Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum 30 ml,
Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift 2,5 g,

Forrás: Eucerin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X