Főoldal > SZÉPSÉG > Szép bőr, drámai tekintet – így csináld!

Szép bőr, drámai tekintet – így csináld!

alapozóarcápolásbőrápolássminkszemfestékszépség
0

Írta:

Legyen drámai és trendi a tekinteted! Max Factor bemutatja: ÚJ Excess Shimmer gél bázisú szemhéjfest&

Legyen drámai és trendi a tekinteted!
Max Factor bemutatja: ÚJ Excess Shimmer gél bázisú szemhéjfesték

Majdnem 100 évvel azután, hogy Mr. Max Factor 1916-ban megalkotta az első szemhéjfestéket most újabb innovációt mutat be, ami nem más, mint az ÚJ gél bázisú Excess Shimmer szemhéjfesték.
Az összesen 4 árnyalatban kapható, könnyen eloszlatható, csillámló szemhéjfesték kimondottan azokat a nőket célozza, akik szeretik a metálos árnyalatokat, de eddig nehézséget jelentett nekik megalkotni ezt a hagyományos por állagú szemhéjfestékekkel, amelyekkel nem tudtak erőteljes színeket építeni.
Az új Excess Shimmer szemhéjfestékkel mindez nagyon egyszerűen kivitelezhető a gél formulának köszönhetően, ami ezáltal akár 12 órán át a helyén marad, így eredményezve intenzív ragyogást és egyenletes színeket.

A 2014-es őszi-téli csillogó szemfestési trend

Ebben a szezonban a szem központi szerepet kapott, ugyanis Pat McGrath a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója elsőként alkalmazott metál fényű szemsminkeket több formában és méretben a divatbemutatók kifutóin.
Az Excess Shimmer szemhéjfesték palettájából választhatjuk a finoman csillogó, Föld színeket, mint a bronz és réz, vagy  a hidegebb hatású ezüstös, szürkés verziókat. Bármely árnyalatot is használjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a sminkünk tökéletesen divatos lesz, de akár kombinálhatjuk is őket. Mindegy, hogy az alsó vagy a felső szemhéjat árnyaljuk, vagy az igazi drámaiságért mindkettőt, a sminkünk biztosan tartani fog reggeltől egészen éjszakáig.
 
maxfaktor3.jpg ()„Ha egy kis drámaiságot szeretnénk a sminkünkben idén, akkor a szemre helyezzük a hangsúlyt, nem a szájra. Az új színek abszolút illenek a városi hangulathoz és nagyszerűen kombinálhatók egymással. Ne félj merészebb, hangsúlyosabb sminket készíteni magadnak, mint amilyet eddig szoktál. Használd a Masterpiece Transform szempillaspirált a smink megkoronázásaként, hogy te is olyan sminkben pompázhass, mint a modellek az őszi-téli divatbemutatók kifutóin.” javasolja Pat.

Hogyan működik a termék?
A Max Factor új innovációját, az Excess Shimmer szemhéjfestéket, úgy fejlesztettek ki, hogy sokkal intenzívebb és tartósabb legyen, mert ez az, amire mi nők igazán vágyunk! Ezt az intenzitást sajnos egyetlen por alapú szemfestékkel sem tudjuk elérni.

•    Könnyen eloszlatható – a formulának köszönhetően a szemfesték selymesen puha érzetet ad a szemhéjnak megkönnyítve a felvitelt és satírozást

•    Intenzív színek – az új szemfestéket gazdagon pigmentált, fémes színek és szilikonos gél formula jellemzi, mely ragyogást és intenzív színeket eredményez

•    Akár 12 órán át tartó hatás – a gondosan kifejlesztett gél formula lehetővé teszi, hogy a színek tökéletesen megtapadjanak a szemhéjon, és tartsanak akár 12 órán át

Max Factor Eye Luminizer Korrektor

maxfaktor2.jpg ()100 évvel azután, hogy Max Factor úr megalkotta a Greasepaint nevű első alapozót, a márka most bemutatja legújabb innovációját, az Eye Luminizer korrektort, ami a Skin Luminizer alapozóhoz hasonlóan a Luminizer termékcsalád tagja.

Ez a korrektor azoknak a nőknek készült, akik egészséges ragyogásra vágynak. Emellett a terméket speciálisan arra fejlesztették, hogy kivilágosítsa és hidratálja a különösen érzékeny szemkörnyéki területet. A sárgás tónusú formula azonnal világosabbra varázsolja a szem alatti részt azáltal, hogy korrigálja annak lilás tónusát.

Az Eye Luminizer korrektorban lévő VitaNiacin komplex, B és E vitamin és glicerin hidratáló hatással bír, melyek pótolják a bőr természetes nedvességét.

Termék jellemzők:
•    egyedi csavaros formula
•    pumpás kiszerelés
•    olajmentes
•    bőrgyógyászatilag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják

A 2014. őszi-téli kifutók elengedhetetlen kelléke

A terméket Pat McGrath a 2014. őszi-téli new york-i Victoria Beckham divatshown használta először  a modelleken a Skin Luminizerrel együtt, hogy megmutassa a kollekcióban is használt “modern  nappali szépség” trend sminkre átültetett verzióját.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X