Főoldal > SZÉPSÉG > Megbízható bőrápolás a mínuszokban is

Megbízható bőrápolás a mínuszokban is

arcápolásbőrápolásszépségtél
0

Írta:

A téli hónapok számos olyan szabadtéri programlehetőséget kínálnak, amelyek bőrünknek kih&iacute

A téli hónapok számos olyan szabadtéri programlehetőséget kínálnak, amelyek bőrünknek kihívást jelentenek. Ki ne szeretne a mínuszok ellenére is kirándulni vagy síelni? Ilyenkor is fontos azonban a megfelelő ápolás, hogy elkerülhessük a fagyos időszakban jellemző száraz, kirepedezett és durva tapintású bőr érzését. Bőrünk egészségének megőrzésével közérzetünket is javíthatjuk, így a tél valóban a jobbnál jobb programokról fog szólni. Az Eucerin® termékajánlójában a különleges tulajdonságokkal rendelkező Urea termékekről olvashatsz, amelyek hideg, szeles időben is gondoskodnak a kellő hidratáltságról.

Eucerin® 5% Urea kézkrém
A különösen száraz, kirepedezett, akár ekcémás kéz bőrének mindennapos ápolására alkalmas kézkrém. Használatával az igénybevett bőr sima, lágy tapintásúvá válik. A könnyen felszívódó krém nem hagy zsíros tapintást. Illat- és színezőanyag-mentes.

telieucerin.jpg ()Eucerin® 10% Urea lábápoló krém
Intenzív ápolást nyújt a száraz és rendkívül száraz láb bőrének. Csökkenti a bőrkeményedések kialakulását. Mindennapos használata óvja a bőrt a kiszáradástól, és megőrzi annak puhaságát és simaságát. Illat-, színezőanyag- és parabenmentes.

Eucerin®  5% Urea nappali arckrém
Könnyű állagú, intenzíven hidratáló arckrém száraz, nagyon száraz arcbőrre. Védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, férfiaknak borotválkozás utáni bőrnyugtatásra is ajánlott. Lágy, gyorsan beszívódó krém, amely csökkenti a bőr feszülő érzését. Illat- és színezőanyag-mentes.

Eucerin® Complete Repair 5% Urea testápoló
Eucerin® Complete Repair 10% Urea testápoló
Az urea hatóanyag-kombinációt alkalmazó testápolók hatékonyan veszik fel a harcot a bőrszárazságot kiváltó fő okok ellen. A termékek természetes hidratáló faktorokat, ceramidot és aquaporin technológiát tartalmaznak. A bőrbarrier funkció javulásával a bőr kevesebb nedvességet veszít. Az aquaporin technológiának köszönhetően pedig a bőr a mélyebb, epidermális rétegekben is jól hidratálttá válik. Mindkét termék illatanyag- és parabenmentes.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X