Főoldal > SZÉPSÉG > Kozmetikumok a bőr szolgálatában

Kozmetikumok a bőr szolgálatában

arcápoláskrémszépségszépségápolásterméktusfürdő
0

Írta:

Megannyi nő keresi bőre ápolásához a leginkább megfelelő kozmetikumot. A termék használata során

Megannyi nő keresi bőre ápolásához a leginkább megfelelő kozmetikumot. A termék használata során elsőre tapasztalható bőrérzet mellett egyre többen odafigyelnek arra is, hogy az adott szépségápolási készítmény tartósan nyújtson jótékony hatást bőrük számára.

A lengyel Ziaja márka innovatív, jó minőségű és újszerű termékei, az arca és a testre kifejlesztett ápoló kozmetikumok, melyek gyógyszerészeti szaktudás alapján, a természetből válogatott alapanyagokból készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. A Ziaja szépségápolási termékek független laboratóriumok és orvosi klinikák által bőrgyógyászatilag és allergológiailag szigorúan ellenőrzöttek. Az egyes termékcsaládok közül mindenki megtalálja az igényének leginkább megfelelő termékeket, melyek már a nevükben kommunikálják a bennük lévő fő összetevőt, ezzel is jelezve, mely bőrtípusra alkalmazható leghatékonyabban. 

Az arcápolási termékek szortimentjébe ajakápoló, arckrém, arcradír, arctisztító, arctisztító tej, enzimes peeling, make up lemosó, micelláris víz, szemkrém és tonik tartozik. A testápolási szerek széles skáláját vonultatja fel kézkrém, testápoló, testápoló balzsam, testápoló vaj, tusfürdő, tusfürdő bőrradír formájában. A teljes Ziaja szortiment sampon, hajbalzsam, pakolás, intim higiéniás mosakodó gél, és masszázs olaj termékekkel egészül ki. 

Ahhoz, hogy a megfelelő ápolást nyújtsuk bőrünknek, ismernünk kell, annak tulajdonságait legyen az normál, érzékeny, száraz vízvesztésre hajlamos. Emellett fontos odafigyelnünk magunkra, hiszen észre kell vennünk bőrünkön az idő múlásával megjelenő figyelmeztető jeleket is, így mindig olyan kozmetikumot használhatunk, mely bőrünknek a legjobb. 

Olívaolaj termékcsalád

ziaja_oliva.jpg ()

A Ziaja márka legelsőként kifejlesztett termékcsaládja, mely azóta is az egyik legkedveltebb alsorozat. A száraz és normál bőrre ajánlott szortiment korra és nemre való tekintet nélkül az egész család számára nyújt gondoskodó ápolást. Intenzíven hidratáló, lágyító és puhító tulajdonságokkal rendelkeznek a termékek, melyeknek fő összetevője az oliva olaj.  A mediterrán térség jellemző növényének, az olajfának a terméséből kinyert olaj igen gazdag E-vitaminban és esszenciális telítetlen zsírsavakban. Lassan szívódik fel a bőrbe, ezáltal a hatása hosszabb ideig tart. A bőrt táplálja és megakadályozza a túlzott vízvesztést. A termékcsalád tagjaként megtalálható az egyre népszerűbb micelláris víz is, mely egy lépésben távolítja el a sminket és puhítja a bőrt. Gyengéd formulájának köszönhetően a kontaklencsét viselők is bátran használhatják. A termékcsalád hajápolói a száraz, töredezett hajra ajánlottak. 

Kakaóvaj termékcsalád

ziaja_kakaovaj.jpg ()A normál és száraz bőr mindennapi ápolására nyújt megfelelő megoldást. Már a fiatal bőr ápolására is alkalmas, hiszen 17 év felett mindenki használhatja. Kellemes illata a krémes kakaóra emlékeztet. A termékek fő összetevője – ahogyan a neve is sejteti –, a kakaóvaj, az a növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek. Természetes antioxidánsokat tartalmaz, melyek az avasodási folyamatot lényegesen lelassítják, így a termékek tartósítószer nélkül, akár 5 évig is megtartják a minőségüket, változatlan formában. Rendkívüli mértékben bőrbarát. A termékcsalád hajápoló termékei a sérült, töredezett hajvégek számára adnak gondoskodó ápolást.

ziaja_kecsketej.jpg ()Kecsketej termékcsalád

Kifejezetten a száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott, a 25 év feletti hölgyek, urak számára egyaránt. A termékek fő alkotó eleme – ahogyan a neve is sejteti –, a kecsketej protein, mely nélkülözhetetlen, tápláló, makro összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A- és C-vitamint, valamint kalciumot tartalmaz. Javítja a bőr szerkezetét és kisimítja a ráncokat. Növeli a bőr rugalmasságát, védi a bőrt a káros szabadgyököktől, és késlelteti a bőr öregedését. 

ziaja_narancs.jpg ()Narancsvaj termékcsalád

Mindegyik termék nagyon kellemes, narancsos illatú és minden bőrtípushoz megfelelően alkalmazható. A termékek fő jellemzője a narancsvaj – a narancsszínű és illatú összetevőt narancshéjból nyerik ki. Gazdag bio-flavonoidokban, simító és feszesítő hatású. Csillapítja az irritációt és semlegesíti a bőr öregedésért felelős szabad gyököket.

ziaja_kokusz.jpg ()Kókuszos termékcsalád

finom kókuszos illatú termékek ápolják és regenerálják a száraz és normál bőrt. Hatékonyan hidratálnak és gátolják a felhám kiszáradását.  Rendkívül kíméletesek, a bőrt simává, rugalmassá és puhává teszik. 

 

A már 25 éves múlttal rendelkező Ziaja márka folyamatos, innovatív termékfejlesztések során állítja össze termékskáláját, melyben a fent említett főbb termékcsaládok mellett olyan további termékek is szerepelnek, melyek fő alkotóelemei a természetből nyert aloe vera, argán olaj, avokadó olaj, gyümölcs, jázmin, kamilla, körömvirág, pitypang, rózsavaj, szőlőmag olaj, tengeri alga, uborka.  
A Ziaja termékek hipermarketekben és drogériákban versenyképes áron, nők, férfiak és gyermekek számára, minden korosztály részére elérhetőek. Öröm számunkra, hogy a márka termékei már online is megvásárolhatóak a www.ziajashop.hu weboldalról.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X