Főoldal > SZÉPSÉG > Légy trendi és tökéletes ősszel is!

Légy trendi és tökéletes ősszel is!

arcápolássminksminktermékszépségtrend
0

Írta:

Egy nőnek mindig szüksége van szempillaspirálra, szemceruzára, alapozóra, púderre, hogy bárhol, b&

Egy nőnek mindig szüksége van szempillaspirálra, szemceruzára, alapozóra, púderre, hogy bárhol, bármilyen helyzetben szép sminkkel, trendin tudjon megjelenni!

Ismerd meg a Miss Sporty legújabb szépségtermékeit!

Miss Sporty Pump Up Booster szempillaspirál

A dús és egészséges pillák záloga

Gyönyörűséges pillák. A szépség Szent Grálja. Semmi nem változtatja meg jobban az arcot, mint a pillák formája. Mindenki sokkal szebbnek tűnik  gyönyörűségesen rebbenő szempillákkal. Magától értetődik tehát, hogy minden lány természetesnek tűnő, hatalmas, egészséges szempillákról álmodik…minél többről.

msspiral.jpg ()mstus.jpg ()Ez a minden nap használható, szuper szempillaspirál, mely olyan varázslatos összetevőket tartalmaz, amik képesek beépülni a pilláidba. Már 1 hónapos használat után érzed, látod az eredményt, pilláid még soha nem voltak ilyen tökéletes állapotban. Bámulatosan szépséges pillák? Ez most már könnyebb, mint az 1×1!
És hogy még véletlenül se kend el, vízálló verzióban is kapható!

 

Miss Sporty So Matte Perfect Stay alapozó

Ugye te is tapasztaltad már, milyen kellemetlen, amikor reggel szépen lealapozod az arcod, eltűntetsz minden kis bőrhibát, egyenetlenséget és a nap folyamán egyszer csak azt veszed észre, hogy a bőröd már messze nem olyan tökéletes, mint reggel volt, zsírosan fénylik és az alapozód is “leolvadt” róla?

msalapozo.jpg ()Ennek vége!
Itt az új Miss Sporty So Matte Perfect Stay alapozó, mely akár 12 órán át is szépen fed és garantálja, hogy bőröd barack hamvasságú maradjon, mindenféle kifényesedés nélkül.
Különleges formulája 7 féle ásványi anyagot és E-vitamin tartalmaz, így gondoskodik bőröd egészségéről és természetes megjelenéséről. Hipoallergén, nem tömíti el a pórusokat, nem segíti a mitesszerek és pattanások képződését.A bőr kifényesedését tökéletesen kontrollálja, akár egész napon át. Megtartja színét, nem fakul és nem kopik le akár 12 órán keresztül.

 

 

msceruza.jpg ()A szempillaspirál és alapozó mellett a Miss Sporty kínálatában szemhéjtust, körömlakkokat, szemöldökceruzát, és bronzosító púdert találsz – válogass bátran, és legyen mindig tökéletes a sminked!

mspuder.jpg ()



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X