Főoldal > SZÉPSÉG > Próbáld ki a legjobb narancsbőr elleni krémeket!

Próbáld ki a legjobb narancsbőr elleni krémeket!

bőrápolásgélkarcsúsítókrémnarancsbőr
0

Írta: and

A narancsbőr elleni készítmények feszesebbé varázsolnak, de természetesen elegendő mozgással és helyes táplálkozással kiegészítve képesek kifejteni nagyszerű hatásukat. Hoodia Slimming Szérum  Svájci kutatók leleményes munkájának köszönhetjük a Hoodia legújabb feszesítő szérumát, amely elősegíti a zsírbontást, és nagyszerű kiegészítője a Hoodia spray-nek, amely az étvágy kordában tartásában segédkezik, ezáltal visz közelebb az áhított alak eléréséhez. Az […]

A narancsbőr elleni készítmények feszesebbé varázsolnak, de természetesen elegendő mozgással és helyes táplálkozással kiegészítve képesek kifejteni nagyszerű hatásukat.

Hoodia Slimming Szérum

 Svájci kutatók leleményes munkájának köszönhetjük a Hoodia legújabb feszesítő szérumát, amely elősegíti a zsírbontást, és nagyszerű kiegészítője a Hoodia spray-nek, amely az étvágy kordában tartásában segédkezik, ezáltal visz közelebb az áhított alak eléréséhez. Az alakformáló szérummal a kifejezetten kritikus területeken érhetünk el látványos változást. Ha naponta kétszer alkalmazod, már pár hét elteltével szembetűnő átalakulásra lehetsz figyelmes. nar2.jpg ()

A Hoodia Slimming szérum egymást felerősítő zsírbontó, mikrokeringést elősegítő, illetve ödémát mérsékelő jellemzőjének tulajdoníthatjuk azt, hogy az alakunk kecsesebb lesz, emellett a narancsbőr tünetei is nagymértékben csökkennek. A Hoodia cellulitisz elleni szérum különleges, apró gömbökbe – liposzómákba – zárt komponensei, a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolnak. Olyan hatóanyagokkal veszi fel a kesztyűt a narancsbőr ellen, mint a borostyán és vadgesztenye kivonata, a koffein, a barna alga, a keserű narancshéj vagy a rozmaring.

A termék ára: 3630 Ft

Guerlain Succes Future Body

 nar3.jpg ()Nemcsak hatékony, de az illata is fantasztikus. A benne lévő borostyán érzéki aromája körüllengi a bekent területeket, nem mellesleg ránctalanító és bőrfeszesítő hatásáról is ismert az összetevő. Ezen kívül a termék megkönnyíti a kollagén termelését, ami természetes módon tesz feszesebbé. A gél azonnal felszívódik, ezt követően szinte rögtön érzed, hogy felpezsdül a bőröd, eközben a készítmény a mélyebb rétegekbe is beivódik, így tulajdonképpen már a sejteknél megkezdi a formálást. Rendszeres használatával száműzhető a bőr egyenetlensége, örökre elfelejtheted a petyhüdt testrészeket, helyükre egy tónusosabb sziluett lép.

A termék ára: 20265 Ft

nar4.jpg ()Deborah Bioetyc Nouvo Alakformáló narancsbőr elleni gél

Hamar beissza magát a bőrbe, kiválóan orvosolja a narancsbőr kapcsán jelentkező bajokat, és a zsírszövetek leépítéséhez is hozzájárul. Tengeri alga kivonattal szabályozza a lipidek termelődését és így építi le a zsírszöveteket is. Glaucint foglal magába, ez egy olyan multifunkcionális molekula, amellyel megakadályozhatóvá válik az új zsírsejtek képződése.

A termék ára: 3990 Ft

Deborah Bioetyc Nouvo Karcsúsító testápoló

Speciálisan a has és a comb környékére fejlesztették ki a krém állagú terméket, amellyel a zsírpárnák akár 4 cm-rel is csökkenthetők, és az ezeken a területeken jelentkező narancsbőrrel szemben is eredményes. A derékvonal és a csípő karcsúbbnak tűnik, a bőr pedig simább lesz néhány hét leforgása alatt. A benne lévő tengeri alga kivonat mérsékeli a zsírpárnák mennyiségét és megelőzi újbóli kialakulásukat. Koffein tartalmával pedig még a méregtelenítés folyamatához is hozzájárul.

A termék ára: 3990 Ft

nar5.jpg ()Anew Clinical narancsbőr elleni krém és gél

A feszesítő polimerekkel gazdagított gél egy vékony filmréteget képez a bőr felszínén, amint megszárad. Tökéletesre formálhatók vele a combok, drasztikusan csökkenti a narancsbőr látható külső jegyeit és azoknak erősségét is. A termék „krém” része felelős a bőr szerkezetének megerősítéséért, míg a „gél” hűsítő hatású és a már említett polimerek fokozzák a krém által elérhető eredményeket.

A termék ára: 2299 Ft

 

Biotherm Cellulilaser karcsúsítógél

nar6.jpg ()Két irányból indít támadást a narancsbőr ellen: megelőzi a kollagén rostok megkeményedését, így harcolva a cellulitisz súlyosabb tünetei ellen, valamint serkenti a kollagén szintézist, ennek következtében a rosthálózat lágyabb lesz. Már tíz nap után simább lesz a bőr és csökkennek a narancsbőr szemmel látható jegyei. Egy hónap után pedig a kollagén rostok teljesen felpuhulnak, a fenékhez, csípőhöz, combhoz makacsul ragaszkodó cellulitisz is mérséklődik.

A termék ára: 12900 Ft

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Öltözz előnyösen addig is, amíg nem éred el a versenysúlyod


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X