Olvastad már?

Szépség-Trend

Próbáld ki a legjobb narancsbőr elleni krémeket!

Próbáld ki a legjobb narancsbőr elleni krémeket!

Ezek a krémek láthatatlan fegyverként szolgálnak a narancsbőr elleni küzdelemben.

2011. 06. 17.A narancsbőr elleni készítmények feszesebbé varázsolnak, de természetesen elegendő mozgással és helyes táplálkozással kiegészítve képesek kifejteni nagyszerű hatásukat.

Hoodia Slimming Szérum

 Svájci kutatók leleményes munkájának köszönhetjük a Hoodia legújabb feszesítő szérumát, amely elősegíti a zsírbontást, és nagyszerű kiegészítője a Hoodia spray-nek, amely az étvágy kordában tartásában segédkezik, ezáltal visz közelebb az áhított alak eléréséhez. Az alakformáló szérummal a kifejezetten kritikus területeken érhetünk el látványos változást. Ha naponta kétszer alkalmazod, már pár hét elteltével szembetűnő átalakulásra lehetsz figyelmes.

A Hoodia Slimming szérum egymást felerősítő zsírbontó, mikrokeringést elősegítő, illetve ödémát mérsékelő jellemzőjének tulajdoníthatjuk azt, hogy az alakunk kecsesebb lesz, emellett a narancsbőr tünetei is nagymértékben csökkennek. A Hoodia cellulitisz elleni szérum különleges, apró gömbökbe – liposzómákba – zárt komponensei, a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolnak. Olyan hatóanyagokkal veszi fel a kesztyűt a narancsbőr ellen, mint a borostyán és vadgesztenye kivonata, a koffein, a barna alga, a keserű narancshéj vagy a rozmaring.

A termék ára: 3630 Ft

Guerlain Succes Future Body

 Nemcsak hatékony, de az illata is fantasztikus. A benne lévő borostyán érzéki aromája körüllengi a bekent területeket, nem mellesleg ránctalanító és bőrfeszesítő hatásáról is ismert az összetevő. Ezen kívül a termék megkönnyíti a kollagén termelését, ami természetes módon tesz feszesebbé. A gél azonnal felszívódik, ezt követően szinte rögtön érzed, hogy felpezsdül a bőröd, eközben a készítmény a mélyebb rétegekbe is beivódik, így tulajdonképpen már a sejteknél megkezdi a formálást. Rendszeres használatával száműzhető a bőr egyenetlensége, örökre elfelejtheted a petyhüdt testrészeket, helyükre egy tónusosabb sziluett lép.

A termék ára: 20265 Ft

Deborah Bioetyc Nouvo Alakformáló narancsbőr elleni gél

Hamar beissza magát a bőrbe, kiválóan orvosolja a narancsbőr kapcsán jelentkező bajokat, és a zsírszövetek leépítéséhez is hozzájárul. Tengeri alga kivonattal szabályozza a lipidek termelődését és így építi le a zsírszöveteket is. Glaucint foglal magába, ez egy olyan multifunkcionális molekula, amellyel megakadályozhatóvá válik az új zsírsejtek képződése.

A termék ára: 3990 Ft

Deborah Bioetyc Nouvo Karcsúsító testápoló

Speciálisan a has és a comb környékére fejlesztették ki a krém állagú terméket, amellyel a zsírpárnák akár 4 cm-rel is csökkenthetők, és az ezeken a területeken jelentkező narancsbőrrel szemben is eredményes. A derékvonal és a csípő karcsúbbnak tűnik, a bőr pedig simább lesz néhány hét leforgása alatt. A benne lévő tengeri alga kivonat mérsékeli a zsírpárnák mennyiségét és megelőzi újbóli kialakulásukat. Koffein tartalmával pedig még a méregtelenítés folyamatához is hozzájárul.

A termék ára: 3990 Ft

Anew Clinical narancsbőr elleni krém és gél

A feszesítő polimerekkel gazdagított gél egy vékony filmréteget képez a bőr felszínén, amint megszárad. Tökéletesre formálhatók vele a combok, drasztikusan csökkenti a narancsbőr látható külső jegyeit és azoknak erősségét is. A termék „krém” része felelős a bőr szerkezetének megerősítéséért, míg a „gél” hűsítő hatású és a már említett polimerek fokozzák a krém által elérhető eredményeket.

A termék ára: 2299 Ft

 

Biotherm Cellulilaser karcsúsítógél

Két irányból indít támadást a narancsbőr ellen: megelőzi a kollagén rostok megkeményedését, így harcolva a cellulitisz súlyosabb tünetei ellen, valamint serkenti a kollagén szintézist, ennek következtében a rosthálózat lágyabb lesz. Már tíz nap után simább lesz a bőr és csökkennek a narancsbőr szemmel látható jegyei. Egy hónap után pedig a kollagén rostok teljesen felpuhulnak, a fenékhez, csípőhöz, combhoz makacsul ragaszkodó cellulitisz is mérséklődik.

A termék ára: 12900 Ft

Nézd meg jobban - válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Öltözz előnyösen addig is, amíg nem éred el a versenysúlyod

Olvass tovább!