Főoldal > SZÉPSÉG > Védd a kezed a téltől a legjobb krémekkel!

Védd a kezed a téltől a legjobb krémekkel!

0

Írta: and

Garnier Intenzív Hidratálás Regeneráló kézápoló Extra száraz, kirepedezett bőrre tökéletes megoldás. Ha még nyáron is különösen száraz a bőröd, akkor a tél igazi csapás számodra. Ez a krém allantoint tartalmaz, ami hatékony hidratáló, simítja a bőrt, gyulladásgátló és bőrvédő hatású, valamint hidratáló glicerint is van benne, hogy megvédje a bőrt a további kiszáradástól. Tartalmaz UV […]

kezkrem3.jpg ()Garnier Intenzív Hidratálás Regeneráló kézápoló

Extra száraz, kirepedezett bőrre tökéletes megoldás. Ha még nyáron is különösen száraz a bőröd, akkor a tél igazi csapás számodra. Ez a krém allantoint tartalmaz, ami hatékony hidratáló, simítja a bőrt, gyulladásgátló és bőrvédő hatású, valamint hidratáló glicerint is van benne, hogy megvédje a bőrt a további kiszáradástól. Tartalmaz UV szűrőt is, így véd a kéz bőrének korai öregedésétől is. Mivel olyanoknak ajánlják, akiknek valóban rendkívül száraz a bőrük, eléggé zsíros állagú, nem szívódik fel azonnal, viszont tényleg csodát tesz, ha kezed érdes, repedezett bőrű.

Hol és mennyi?
Drogériákban és áruházakban, ára: 1050 forint

Vichy Lipidiose kézkrém

A gyógykozmetikumok között is találhatunk kézkrémet különösen száraz bőrre. Hatékony megoldás a száraz, berepedezett bőrre. Hatóanyaga a Re-Fibryl, a regeneráló hatású ázsiai sav és A-vitamin kombinációja. Ennek segítségével képes tartósan regenerálni és táplálni a károsodott bőrt. Használata után rövid időn belül enyhül a húzódás és a kipirosodás, a repedezések pedig kisimulnak. A krém egyáltalán nem zsíros hatású, gyorsan beszívódik, és nem akadályoz, hogy folytasd a tennivalódat.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban, ajánlott ára: 1899 forint.

Nivea Express Hidratáló kézápoló

Azonnali hidratálást nyújt a kiszáradt kezeknek. Tengeri ásványokat tartalmaz, amik rendkívül jól ápolják a bőrt. Hídra IQ hidratáló technológiájának köszönhetően nagyon gyorsan beszívódik, nem marad utána ragacsos, zsíros érzés. Pillanatok alatt frissé, puhává varázsolja kezeidet, nyoma sem marad a szárazságnak. Rendszeres használatával a bőröd maga is képes lesz megőrizni hosszantartóan a puhaságot.

Hol és mennyi?
Drogériákban és áruházakban, ára: 850 forint

kezkrem2.jpg ()Helping Hands by Lush

Ha ismered a Lush termékeit, tudod, hogy természetes alapanyagokból képesek igazi csodákat művelni. Ez a kézkrém is pont ilyen csoda. Igazi gyógyszer a kiszáradt, érdes, fájdalmasan berepedezett kéz számára. Körömvirágot, mézet, lenmagot és kamillát tartalmaz, melyek mindegyike rendkívül jó bőrápoló,  hatóanyagokban gazdag. Kétféle kiszerelésben kapható. A nagy tégelyes változat inkább otthoni használatra való, viszont a kisebb pumpás pont elfér egy apró női táskában is, így mindig veled lehet, hogy megvédjen a hidegtől.

Hol és mennyi?
Lush boltokban és a webshopban, ára: 1890 forint

Creme 21 hidratáló krém

Igazi retro. Ha azt nézzük, hogy még a 60-as években kezdték gyártani, nem gondolnánk, hogy felveszi a versenyt modern társaival. Bár nem kimondottan kézkrém, a test bármely területén használható, nagyon jó hidratáló. Értékes hatóanyagai védik a bőrt, visszaadják simaságát és rugalmasságát. Két színben kapható. A kékes Pro-Vitamin B5-öt tartalmaz, amely intenzív hidratáló, a zöldes pedig E-vitamint, ami bőrvédő. Rendkívül könnyű és puha krém van a lapos kis tégelyben, ami gyorsan felszívódik, és egy kicsit sem kelt zsíros hatást.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban, ára: 330 forint


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X