Főoldal > SZÉPSÉG > Készen állsz a karácsonyi partira?

Készen állsz a karácsonyi partira?

0

Írta: and

Csipke csipkével Az idei szezonban a tervezők megbolondultak, és mindenhez csipkét adnak, legyen szó harisnyáról, zokniról, ruháról, cipőről, vagy táskáról. Ne feledd: a csipke önmagában is öltöztet, és ha nem választod meg a helyes arányokat, úgy fogsz kinézni, mint egy 80-as évekbeli diszkó-lady. Nézd meg, melyik személyiségjegy passzol hozzád, és ha eltalálod azt, ami egyéniségedhez […]

Csipke csipkével

Az idei szezonban a tervezők megbolondultak, és mindenhez csipkét adnak, legyen szó harisnyáról, zokniról, ruháról, cipőről, vagy táskáról. Ne feledd: a csipke önmagában is öltöztet, és ha nem választod meg a helyes arányokat, úgy fogsz kinézni, mint egy 80-as évekbeli diszkó-lady. Nézd meg, melyik személyiségjegy passzol hozzád, és ha eltalálod azt, ami egyéniségedhez igazán közel áll, sikkes és feltűnő jelenség leszel!

Kész kabaré!

Ha szeretsz játszani és különféle szerepekbe bújni, utazz vissza az időben, a kabarék dekadens és szexuálisan túlfűtött világába. Erotikus csipkék, vadító combfixek, púderszínek és lágy tüllanyagok színes kavalkádjában hihetetlenül csábító leszel!

Wellness Cafe tipp: csipkeszoknya, marc-cain.com, rojtos kiskabát, guess.com, masnis blúz, mango.com.

 csipke2.jpg ()Ellenállhatatlan dáma

A csipkét az olasz reneszánsz Velencéből indította világhódító útjára. A tavaszi szezon fehérneműit idéző trend folytatásaként a téli trend a csipkéről szól, és akár fehérneműként, akár ruhaként viseled, biztosan feldobod vele a komor telet!
Elég egy pohár finom ital, egy sejtelmes csipkéből készült felső, és tapasztalni fogod, a bulin a pasik kegyeidért versenyeznek!

Wellness Cafe tipp: ezüstbrokát 10.500 Ft, ffdivat.com, szaténcipő 13.995 Ft, zara.com, csipkefelső 8.690 Ft, next.co.uk.

Sötétség hercegnője
 
A ’40-es évek státuszszimbóluma az elegancia és csillogás védjegyévé tette a szőrmét, mely ebben a szezonban újjászületett, hisz rendkívül praktikus és kényelmes viselet. Ha vadóc és titokzatos megjelenést szeretnél, kombináld a szőrmét csipkével, légy merész, és kényeztesd magad e pihe-puha érzéssel!

Wellness Cafe tipp: bordó csipkés blúz, 5.490 Ft, mayochix.hu, szőrmés stóla 2.990 Ft, newyorker.com, kristályos gyűrű 14.850 Ft, pilgrim.dk.

Szexi rocker

A bőr csipkével első hallásra bizarr kombinációnak tűnhet, ám a karácsonyi buli legyen a tied, és szóljon arról, hogy bevállalod azt, amit nem mertél évközben!

Hagyd a konzervatív stílust a szerényebb kolleganőknek, vadulj be, húzz bőrnadrágot, szegecses csizmát, és fürödj bátran az irigy pillantások kereszttüzében!

Wellness Cafe tipp: szegecses bőrdzseki 66.995 Ft, pepejeans.com, lila alátétes csipkés ruha, 8.490 Ft, veromoda.com, platform cipő 33.900 Ft, bagatt.it.

Lökött vagány

Ha híres vagy a lazaságodról, most se okozz csalódást, állj ellen a lélekölő hidegnek, bolondítsd meg frizurádat különleges hajdíszekkel, és vadítsd meg szettjeidet szegecsekkel, csipkékkel. A buliban minden pasi a cinkostársad lesz, hisz körülötted a levegő érezhetően sistereg majd!

Wellness Cafe tipp: csipkemintás gumicsizma 20.990 Ft, valentino.com, műbőr nadrág 9.990 Ft, pimkie.com, zsabós selyemblúz 14.490 Ft, Koan.

Klasszikus szépség

Noha szezonról szezonra új trendet tálalnak eléd a tervezők, ha jobban szereted a nemes egyszerűséget, a letisztult stílust, keress magadnak olyan alapdarabokat, melyek mindennapokra is alkalmasak, és jól variálhatóak egymással.
Idén egy elegáns női ruhatárból nem hiányozhatnak a csipkedarabok, a nőies, sikkes csipke puha bőrrel kombinálva igazán méltóságteljes és elegáns viselet. Bármilyen eseményre vagy hivatalos, egy ilyen öltözékben különleges megjelenésed lesz!

Wellness Cafe tipp: hófehér csipkeruha Sentiments, 260.000 Ft, apró köves szandál 9.990 Ft, SMH humanic.hu, karikás fülbevaló 1.995 Ft, oviesse.com.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X