Főoldal > EGÉSZSÉG > 8 szuperétel a jobb szexuális életért

8 szuperétel a jobb szexuális életért

banánlenmaglibidószextej
0

Írta:

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! 1. Tej Az anyatermészet az egészséges szexuális életet az olyan magas zsírtartalmú, állati eredetű élelmiszerekkel támogatja, mint a teljes tej, a tejszín, vagy a vaj. A legfontosabb a magas természetes, telített zsírtartalom (és itt nem a margarinban és a […]

1. Tej

Az anyatermészet az egészséges szexuális életet az olyan magas zsírtartalmú, állati eredetű élelmiszerekkel támogatja, mint a teljes tej, a tejszín, vagy a vaj. A legfontosabb a magas természetes, telített zsírtartalom (és itt nem a margarinban és a zsírban található transzzsírokra kell gondolni), ha szeretnénk növelni a libidónkat.

2. Osztriga

Mindenki tudja, hogy az osztriga igazi afrodiziákum a férfiak számára. A tengeri étel magas cinktartalommal bír, ami segít a spermiumok termelésében, és a libidó növelésében. Főtt és nyers változatban egyaránt fogyasztható.

3. Spárga

A természetes hormonszint-kiegyensúlyozó ételek között tartják számon a spárgát is, ami segít a szexuális vágy növelésében. Nem csak rendkívül egészséges, hanem hasznos választás is, ha fokozni szeretnéd a közös gyönyört a pároddal.

szex2.jpg ()

4. Vörösbor

Miután egy felmérés készült 800 18-50 év közötti nő bevonásával, amerikai kutatók kimutatták, hogy azok a nők, akik egy nap két pohár vörösbort megittak, magasabb libidóval rendelkeztek azoknál, akik más alkoholos italt részesítettek előnyben, vagy akik antialkoholisták. A pinot noir, a cabernet vagy más vörösborok nem csak segítenek a gátlások csökkentésében, hanem a szexuális aktivitást is serkentik.

5. Tojás

Mindig is sejtettük, hogy okkal szeretjük az ízletes tojásételeket. A tojás nem csak a termékenység szimbóluma, hanem B5- és B6-vitaminokban is rendkívül gazdag, ami segít a hormonszintet egyensúlyban tartani és megküzdeni a mindennapos stresszel.

6. Kaviár

Jó hír az ételkülönlegesség rajongóinak, hogy a kaviár is tojásnak (azaz afrodiziákumnak) számít, ugyanis ugyanazt a B5 és B6 vitamint tartalmazza, ami a tyúktojás, ami egyensúlyban tartja a hormonszintet.

7. Banán

A banán káliumban, magnéziumban, B-vitaminban és bromeliad enzimekben gazdag, ezek pedig bizonyítottan növelik a férfiak libidóját.

8. Lenmag

A fitoösztrogéneket tartalmazó ételek szintén nagyon hasznosak, ha a potencia növelése a cél. Ezek ugyanis megtalálhatóak különböző növényi élelmiszerekben, mint amilyenek a magvak (len, lenmagolaj, tökmag, napraforgómag, mák), a teljes kiőrlésű gabonafélék (rozs, zab, árpa) és a bogyós gyümölcsök. Azonban a lenmag messze a leggazdagabb növényi fitoösztrogén-forrás.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X