Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 mondat, amit egy szingli nő sosem akar hallani

5 mondat, amit egy szingli nő sosem akar hallani

férfipárkapcsolatszerelemszingli
0

Írta:

Amikor a barátnőiddel összeültök, ők egyfolytában kollégáikat és férfiismerőseiket fényezik, a családi összejöveteleken pedig a nagynénéid remek „férjfogó”praktikáit kell hallgatnod? Ha eleged van abból, hogy mások mindig jobban tudják, mire van szükséged, akkor állj ki magadért! Most összegyűjtöttük azt az öt mondatot, amit egy szingli nő sosem akar hallani, és eláruljuk azt is, hogy mit […]



Amikor a barátnőiddel összeültök, ők egyfolytában kollégáikat és férfiismerőseiket fényezik, a családi összejöveteleken pedig a nagynénéid remek „férjfogó”praktikáit kell hallgatnod? Ha eleged van abból, hogy mások mindig jobban tudják, mire van szükséged, akkor állj ki magadért! Most összegyűjtöttük azt az öt mondatot, amit egy szingli nő sosem akar hallani, és eláruljuk azt is, hogy mit felelj rájuk!

1. jótanács: “Túl görcsösen próbálkozol!”

A legjobb barátnőd szerint azért nincs pasid, mert a potenciális jelöltekre túlságosan ráakaszkodsz? Ő azt vallja, hogy az első randi után a férfinak kell telefonálnia, azt pedig egyenesen botrányosnak tartja, ha te már aznap egy kedves, kissé pajzán sms-sel köszönöd meg a szép estét.
Mit mondhatsz erre?
Lehet, hogy a klasszikus szereposztás működik a barátnőd kapcsolatában, te azonban válassz egy sokkal modernebb felfogást. Ha a nők a munkahelyükön és az élet más területein is egyenlők a férfiakkal, akkor miért kellene a randi után a pasira várnod? Ha ő nem akarja a folytatást, az hamarosan úgyis kiderül majd, akár te telefonálsz először, akár az ő hívására vársz!

2. jótanács: “Legyél sokkal szexibb!”

A barátnőid furcsán néznek rád, amikor elmeséled, mi volt rajtad a legutóbbi randidon? Bár te a legcsinosabb ruhádat viselted, ők mégis elégedetlenek: szerintük nem indulhatsz el egy találkozóra anélkül, hogy nem szerezted be a legtrendibb és legdögösebb cuccokat, és nem töltöttél legalább négy-öt órát fodrászodnál és a kozmetikusodnál.
Mit mondhatsz erre? 
Bár az első randin a legjobb formádat szeretnéd nyújtani, arra nincs időd, hogy egy teljes napot a készülődésre szánj. Egyébként is azzal jársz a legjobban, ha az első perctől fogva a természetességre törekszel, és magadat adod! A kiszemelt pasi elvégre úgyis rád, és nem a „cukormázra” kíváncsi, nem igaz?

0018329_1.jpg ()

3. jótanács:  “Próbálj kicsit kimozdulni!”

A legtöbben nemcsak azért sajnálnak, mert az éjszakánként egyedül alszol, vagy mert nincs kit megkérned, hogy csavarja be helyetted a villanykörtét. Akik párkapcsolatban élnek, azok általában azt hiszik, hogy a szinglik minden szabadidejüket otthon töltik, a szórakozást pedig legfeljebb az internetes társkeresés jelenti számukra…
Mit mondhatsz erre?
Te persze nem a négy fal között ülve várod, hogy eljöjjön érted a szőke herceg. Ha egyedül vagy, a szabadidődet úgy töltheted, ahogy neked tetszik: akkor mehetsz sportolni, szórakozni vagy bevásárolni, amikor csak akarsz. Így pedig talán nem is olyan reménytelen, hogy előbb-utóbb egy jóképű és kedves fickóba botolj, nem igaz?

4. jótanács: “Ne legyél ilyen válogatós!”

A legutóbbi pasidat azért dobtad, mert nem tudtatok miről beszélgetni, az őt megelőző fickó pedig az ágyban volt pocsék? Bár te mindig pontosan tudod, hogy miért szakítasz, a családod szerint egyszerűen válogatós vagy – ők tulajdonképpen még mindig a kamaszkori első szerelmedet látnák a legszívesebben melletted…
Mit mondhatsz erre?
Talán „válogatásnak” számít az, ha nem vagy hajlandó elköteleződni egy olyan pasi mellett, akivel nem érzed jól magad? A családod és a barátaid egész biztosan nem szeretnék azt, hogy boldogtalan légy! Azon viszont neked kell elgondolkoznod, hogy a párkapcsolatod érdekében nem tudnád-e tolerálni a pasid néhány kevésbé szimpatikus tulajdonságát is! Ne feledd: tökéletes pasi csak a mesékben létezik!

5. jótanács: “Legyél igazi nő!”

Reggeltől estig dolgozol, takarítani nincs időd, főzni nem szeretsz, ráadásul időnként kifejezetten keménynek kell lenned? Nos, a hagyományos elképzelések szerint a férfiak egyáltalán nem találják vonzónak ezt a nőtípust…
Mit mondhatsz erre?
A legegyszerűbb, ha azzal védekezel, hogy neked egyedül, nőként kell megállnod a helyedet a világban, ez pedig határozottságot és elszántságot követel. Te egyébként is egy vagány, belevaló csaj vagy, és azt várod, hogy a pasid is ilyennek szeressen! Azért ne keseredj el: a párodat előbb-utóbb akkor is biztosan megtalálod, ha nem vagy az az otthonsütögetős-lekvárfőzős típus!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X