Főoldal > SZÉPSÉG > Mondj örökre búcsút a pattanásoknak és a bőrhibáknak!

Mondj örökre búcsút a pattanásoknak és a bőrhibáknak!

arcápolásbőrhibakrémpattanásszépségtonik
0

Írta: and

Ha hibátlan bőrt szeretnél, elengedhetetlen, hogy helyesen táplálkozz, a gyümölcsök, zöldségek első helyen szerepeljenek az étrendedben, de ezek mellett az elegendő vízfogyasztással és a szabad levegőn való mozgással is sokat tehetsz a bőrödért. Ha viszont valóságos adu ászt akarsz a kezedben tudni, akkor élj a legújabb bőrápolási termékek nyújtotta lehetőséggel, és győzd le a pattanásokat! […]

Ha hibátlan bőrt szeretnél, elengedhetetlen, hogy helyesen táplálkozz, a gyümölcsök, zöldségek első helyen szerepeljenek az étrendedben, de ezek mellett az elegendő vízfogyasztással és a szabad levegőn való mozgással is sokat tehetsz a bőrödért. Ha viszont valóságos adu ászt akarsz a kezedben tudni, akkor élj a legújabb bőrápolási termékek nyújtotta lehetőséggel, és győzd le a pattanásokat!

Újulj meg!

niveatermek2.jpg ()Néha muszáj megújulnunk, új erőre kapnunk és ennek számtalan módja van. Vehetünk egy frissítő fürdőt, készíttethetünk egy új frizurát, vagy új szerzeményekkel gazdagíthatjuk a gardróbunkat. De a bőrünk csak egyféleképpen újulhat meg, méghozzá úgy, ha olyan arcradírral tisztítjuk meg, amely segít maradéktalanul megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és ezt a célkitűzést legkiválóbban a Nivea Visage Essential Bőrfinomító Arcradírja (1549 Ft) teljesíti. Az arcradírban hámlasztó mikrogyöngyöcskék vannak, amelyek lágyan, ugyanakkor hatékonyan tüntetik el az elhalt hámsejteket és a nap folyamán a bőrödre rakódott szennyeződéseket. A benne lévő B5 provitaminnal fenntartható a bőr nedvesség egyensúlya is, a használata után pedig a bőr üde és ragyogó lesz.

Győzd le a pattanásokat magnóliával!

niveatermek1.jpg ()A Nivea igazi „fegyver-arzenált” alkotott a pattanásokkal és a mitesszerekkel szemben, ebben pedig a legfőbb szövetségese a magnólia kivonat, ami megnyugtatja a bőrt, emellett pedig antibakteriális hatással is bír, valamint antioxidánsként is funkcionál és megköti a szabadgyököket. A Nivea Visage Pure Effect All-in-1 extra mélytisztítójával (1549 Ft) egyetlenegy arcmosás alatt szabadulhatsz meg a szennyeződésektől, a sminktől és a méreganyagoktól. Nevéhez hűen mélyen tisztítja a bőrt, egy kicsit hámlasztja is, de például mattító hatású maszkként is bevetheted, ami miatt pedig nélkülözhetetlen a fürdőszoba polcról az az, hogy mérsékeli a pattanásokat eredményező baktériumok számát, a magnólia kivonatnak hála pedig a bőrirritációról is örökre elfeledkezhetsz. A Nivea másik csodaszere pedig a hőt hívja segítségül: a Nivea Visage Pure Effect Thermo mindennapos mélytisztító (1549 Ft) alkalmazása során a hő hatására a pórusok kinyílnak és így könnyen megszabadíthatók a felesleges faggyútól, piszoktól. Amint a gél a nedves arcbőrre kerül, kellemes hőmérsékletre melegszik fel és habos állagú lesz. Ezt az antibakteriális formulát és magnólia kivonattal gazdagították, így a csodás eredmény garantált.

Sörtékkel és szalicilsavval a szép bőrért

garniertermek1.jpg ()A Garnier-nál is találunk olyan készítményt, amellyel végre leszámolhatunk a bosszúságot okozó pattanásokkal. A Pure Matt-Brusher Oil Control eltávolítja a felesleges faggyút, hatására jóval kevesebb mitesszer éktelenkedik majd a bőrödön és használatával – a klinikai tesztek tanúsága szerint – két hétig megakadályozható újbóli megjelenésük. A termék tetején található egy kis kefe, ami tisztító lemezkékből és dörzsölő sörtékből tevődik össze. Összetevői között a legfontosabb hatóanyagnak az antibakteriális szalicilsav minősül, amivel minden szennyeződés eltüntethető az arcodról. Ha tehát nap mint nap küszködsz a problémás bőröddel, akkor ajánlott betartani a három lépésből álló arcápolási programot, ami a tisztítás, tonizálás és a hidratálós arcápolás fázisából áll, a tisztításra pedig a legtökéletesebb eszköz a Garnier újdonsága.

Újszerű hatóanyag-párosítás = tisztább bőr

yvestermek1.jpg ()Az Yves Rocher a Pure System termékcsaládjában lévő készítményekben az antibakteriális szalicilsav és a bio aloe vera kivonat erejét ötvözte. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről, így helyreállító hatást gyakorol a bőrszerkezetre, míg az aloe vera leginkább a regeneráló tulajdonságáról ismert. A Pure System Pórusösszehúzó Tonik (1850 Ft) összehúzza a kitágult pórusokat, mélytisztító hatású, ezenkívül finomítja és a mattítja a bőr struktúráját, és visszább szorítja a pattanások okozta bőrpirosodást. Zselés textúrája és olajmentes összetétele révén anélkül tisztítja a bőrt, hogy kiszárítaná. Mindennapos használatával megakadályozhatod a pattanások felbukkanását, és jóval tisztábbnak, ápoltabbnak fogod érezni a bőrödet. A „Stop Bőrhibák” 4 az 1-ben Arcápoló (2350 Ft) mérsékeli a pattanások, mitesszerek számát, visszaállítja a bőr egészséges szerkezetét, a faggyútermelést kontrolláló csukóka kivonat pedig nyolc órán keresztül tartó matt hatást biztosít. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy halványabbá varázsolja a bőrhibákat és csökkenti a hegesedést is. Már egy hónapnyi használat után a bőröd tisztább és egészségesebb lesz. És ha sürgős megoldás után kutatsz, akkor próbáld ki a Pattanás Elleni Tapaszt (2590 Ft), ami már egyetlen éjszaka leforgása alatt jelentős javulást eredményez. Leszárítja a pattanásokat, halványítja az azok által előidézett bőrpírt, és csökkenti a pattanások méretét. De egyébként olyan diszkrét, hogy vészhelyzet esetén, akár még nappal is feltűnés nélkül alkalmazhatod.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X