Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Sebastian Vettel

A hét wellness pasija: Sebastian Vettel

autóversenyFerrariForma-1pilótaSebastian Vettelsofőrversenyversenyautóversenyzővilágbajnok
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Ha szereted a Forma-1-et, akkor talán be sem kell mutatnunk neked a 27 éves autóversenyzőt, aki hatalmas utat

Honnan ismerheted?

Ha szereted a Forma-1-et, akkor talán be sem kell mutatnunk neked a 27 éves autóversenyzőt, aki hatalmas utat tett meg, mióta a BMW Saubernél 2006-ban tesztpilótaként debütált. Onnan az útja a Toro Rosso csapathoz vezetett, majd 2009-ben a Red Bull Racinghez, akikkel négy világbajnoki címet nyert. 2015-től a Ferrari pilótájaként versenyez.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Mosolya, kék szemei és helyes pofija miatt még azoknak a lányoknak a szeme is megakad rajta, akiket hidegen hagynak az autók és a száguldás. Sebastian ráadásul az edzéseket is komolyan veszi, hiszen a nagy sebesség miatt fokozottabb terhelésnek van kitéve a nyaka, a háta, vállai és a gerince, ezért a kardiózás mellett ezeket a pontokat speciális gyakorlatokkal erősíti az edzőteremben.

vettel2.jpg ()

Tudtad róla?

Halmozza a rekordokat: 2008-ban, miután az Olasz Nagydíjon megszerezte a pole pozíciót, ő lett a legfiatalabb időmérő-győztes versenyző a Forma-1 történetében, majd a nagydíj megnyerésével a minden idők legfiatalabb futamgyőztese is.

Csillagjegye: Rák

Családi állapota: párjával, Hanna Praterrel egy egyéves kislány, Emily szülei.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X