Főoldal > AKTUÁLIS > Nyári bakancslista – 10 tipp, amit ne hagyj ki a nyáron!

Nyári bakancslista – 10 tipp, amit ne hagyj ki a nyáron!

élményeseményprogram
0

Írta:

A nyarat évről-évre mindenki nagyon várja. Ez azonban amilyen gyorsan jön, sokszor olyan gyorsan megy is, így n&

A nyarat évről-évre mindenki nagyon várja. Ez azonban amilyen gyorsan jön, sokszor olyan gyorsan megy is, így néha csak szeptemberben kapunk észbe, hogy mennyi mindent szerettünk volna pedig még csinálni.

Hogy biztosra menjünk, hogy semmi se maradjon ki ezen a nyáron, összegyűjtöttünk 10 tippet, amit ha eddig nem tettél meg, akkor azt augusztus folyamán mindenképpen pótold!

•    Fesztiválozz! Országszerte több fesztivál vár Rád még augusztusban is, ahol színes programokban, szuper koncertekben és fergeteges bulikban lehet részed.

•    Fedezd fel Budapest nyitott helyeit! A belvárosban szinte egymást érik a jobbnál jobb teraszos, kiülős helyek, ahol kellemes időt tölthetsz el barátaid társaságában. Ne hagyd ki a tetőteraszos helyeket sem, ahonnan lélegzetelállító látvány nyílik az egész városra.

•    Csobbanj a Balatonban! Nem is nyár a nyár, ha nem merülsz el legalább egyszer a magyar tenger hullámai közt. Úgyhogy, ha még nem voltál idén, akkor irány az egyik közkedvelt üdülőhely strandja.

nyar2.jpg ()•    Egyél sok lángos! A nyár egyik kultikus étele a lángos, amit akár a legnagyobb hőségben is szívesen fogyaszt az ember. Ha van kedvenc helyed vagy valahol nagyon finom lángosra bukkantál, akkor nevezd azt vagy szavazz rá a Vénusz Lángos Voks versenyen, mely Magyarország és a balatoni régió kedvenc lángosozóit igyekszik felkutatni.

•    Biciklizz! A tömegközlekedés helyett válaszd nyáron inkább a biciklit. Amellett, hogy levegőn vagy és gyorsan eljutsz bárhova, ahova szeretnél, javítja a kondidat, valamint a lábaidat is szépen formálja.

•    Piknikezz! Készíts össze egy kosárkába kis harapnivalót, egy üveg bort vagy üdítőt, fogj egy pokrócot és menj ki pároddal vagy barátaiddal a közeli parkba. Heveredjetek le a fűbe és a csipegetés közben élvezzétek egymás társaságát a jó levegőn.

•    Kempingezz! Az utazás egyik rendkívül hangulatos, romantikus formája, ha a sátradat a hátadra kapod és ott rakod le, ahol épp kedved tartja. Ha már kiköltekezted magad a nyáron, ez akkor is jó megoldás lehet, hiszen még egy kempingben bérelt sátorhely esetén is nagyon olcsón megúszható egy hétvégi kiruccanás.

•    Fedezd fel a természetet! Ilyenkor jól esik kiszabadulni a városi forgatagból, kipihenni a folyamatos pörgést és felfedezni a természet adta lehetőségeket. Akár vidéken, akár a főváros környékén, bárhol találhatunk egy nyugalmas tavat, egy csendes erdőt, ahol kikapcsolódhatunk.

•    Mozizz a kertben! Télen nincs is jobb program, mint bekucorodni a takaró alá és megnézni egy jó filmet a barátokkal vagy a pároddal. Na de a hideg estékre még ne is gondoljunk, inkább fogj néhány frissítő üdítőt és keress fel a környékeden egy kertmozit. Sőt egy kivetítő segítségével akár te magad is megszervezheted a saját szabadtéri vetítésedet.

•    Látogass el az állatkertbe! Nem kell feltétlenül gyerek ahhoz, hogy kimenj az állatkertbe, nyáron szuper program pároddal vagy barátokkal is. A cukiság faktor szinte garantált, hiszen tavasszal a legtöbb állatkertben sok apróság születik, melyek többsége ilyenkor biztosan látható. Sőt, ha szerencsétek van, akár még meg is simogathattok néhányat. Az ilyen lehetőségekről érdemes előre tájékozódni az adott állatkert honlapján.

Forrás: Well PR

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X