Főoldal > AKTUÁLIS > Már esküvőjére fogy az extrém külsejű sztármami

Már esküvőjére fogy az extrém külsejű sztármami

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Hollywoodban is egyre kevésbé számít menőnek, ha egy sztáranyuka a szülés után néh&aacute

Hollywoodban is egyre kevésbé számít menőnek, ha egy sztáranyuka a szülés után néhány héttel már karcsúbb, mint a baba előtt volt. Amber Rose viszont úgy érzi, jó oka van arra, hogy a maradék súlyfeleslegét gyorsan leadja: hamarosan oltár elé áll híres szerelmével, Wiz Khalifával.

Az extrém külsejéről elhíresült modellt a napokban fotózták le Los Angelesben, amikor ebédelni indult. Vagy akár azt is mondhatnánk, hogy csajos délutánt tartott, ugyanis a mamájával találkozott, és az egészséges falatok után Amber közelgő esküvőjét tervezgették.

A pontos dátumot még nem közölték a sajtóval, de annyi biztos, hogy nemsokára eljön, mert a 29 éves híresség már a ruhát is kiválasztotta. Ezt úgy mutatta meg rajongóinak, hogy az alját lefényképezte, és a fotót megosztotta a Twitteren. „Kitaláljátok, milyen ruhát próbáltam ma?” – kérdezte a közösségi oldalon a követőit, akik persze könnyedén ráismertek a menyasszonyi ruhára.

A modell nemrég egy interjúban arról beszélt, mennyire komolyan veszi a közelgő esküvő előkészületeit, beleértve a tökéletes forma eléréséért folytatott küzdelmet is. „Egy nagyszerű személyi edző, Jeanette Jenkins segít abban, hogy elérjem a vágyott alakot. Minden nap edzünk” – árulta el.

amber2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Amber azt sem titkolja, hogy nehéz feladat számára az utolsó pluszkilóktól is megszabadulni, hiszen csaknem 100 kilót nyomott a várandóssága vége felé. „92 kiló voltam februárban, amikor világra hoztam Sebastiant. Magas vagyok, ezért nem tűntem annyinak. Ebből már majdnem 15 kilót leadtam, ennek ellenére még mindig nem vagyok elégedett” – magyarázta.

A híresség arról is beszélt, hogy a szülés után nem kezdhetett el azonnal mozogni, mert az előzetes tervekkel ellentétben császármetszéssel kellett világra hoznia a kisfiát. Kedvese végig vele volt a szülőszobában, akinek nagyon hálás volt minden segítségért.

„Fokozatosan tudom egyre jobban terhelni a testem, és ma már több energiám van az edzéseken. Egyre fittebb vagyok, csökken a súlyom, és formálódik az alakom is” – tette hozzá.

Amber egyébként a futás szerelmese, amit valószínűleg most is beépít az edzésprogramjába. Korábban elárulta, hogy mi motiválja őt: „imádom a zenét, úgyhogy csak veszem az iPodomat, bekapcsolom, és már futok is a kedvenc számaimra, ez ilyen egyszerű” – mondta.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztármami abban is teljesen biztos, hogy nincs az a drasztikus fogyókúra, amit ő végig tudna csinálni. „Sosem tudnék koplalni. Inkább az a lány vagyok, aki többet edz, mint az, aki kevesebbet eszik” – tette hozzá nemrég, amikor az ételekhez való hozzáállásáról kérdezték.

A híresség abban hisz, hogy nem kell megvonnia magától kedvenc ételeit, ám azt is fontosnak tartja, hogy ne essen túlzásba: várandóssága alatt próbált mértékletesen étkezni, ám ez nem mindig jött össze neki. Most viszont az esküvője remek motivációt jelent számára, hiszen tökéletes formában szeretne lenni, amikor kimondja a boldogító igent a gyermeke apjának.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X