Főoldal > AKTUÁLIS > Marion Cotillard elfelejtett kiöltözni, mégis gyönyörű

Marion Cotillard elfelejtett kiöltözni, mégis gyönyörű

Marion Cotillardoscar-díjpulóverruhaszínésznő
0

Írta:

Az Oscar-díjas színésznő megmutatja, hogyan viseld a pulcsit is stílusosan.

A legtöbb híres énekesnő és színésznő mintha kötelezőnek érezné, ha fontos esemény van a láthatáron, hogy tonnányi sminkben, túl puccos estélyiben parádézzon. Marion Cotillard viszont üdítő kivétel: a 40 éves francia színésznő november közepén legutóbbi munkája, a Macbeth különleges filmvetítésén vett részt a londoni Ham Yard Hotelben, ahová egyszerű szerelésben érkezett.

A világsztár egyszerű fekete nadrágot és fényes, fűzős, fekete cipőt viselt, amihez egy fekete-fehér pulóvert választott. A színekkel csínján bánt, ahogyan a kiegészítőkkel és a sminkkel is – és ezt nagyon jól tette, mert így minden tekintet különleges pulóverére irányult, valamint arra, hogy a pulcsiból kicsit kivillan a hasa és az oldala is. Szóval így lehet sikkesen és picit dögösen viselni egy egyszerűnek tűnő pulóvert.

A francia sztár divat- és stílusérzékét egyébként egyszerűen imádják a rajongók, akik persze rendszeresen dicsérik kedvencük csodás alakját is. Az Oscar-díjas színésznő ezt úgy érte el, hogy egyrészt gyakran jár edzőterembe, másrészt pedig szabadidejében is az aktív kikapcsolódás híve.

Elmondása szerint a kint is végezhető mozgásformák az igazi kedvencei: sok gyaloglással és biciklizéssel őrzi vonalait, elsősorban vékony, de nőiesen izmos lábainak formáját. Emellett kisfia után is sokat szaladgál, akiről azt mondja, nemcsak lelkileg, hanem testileg is mindig felüdülést nyújt számára.

Bár nem nyilatkozik gyakran diétás- és edzéstitkairól, azt tudjuk róla, hogy várandóssága alatt sem állt le a mozgással, és nem tömte magát egészségtelen ételekkel. Így lehetséges, hogy nem rakódtak rá a kilók számolatlanul, és 2011 nyarán, a szülés után két héttel már egy Dior reklámfilmben szerepelt.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Marion a makrobiotikus diéta híve: száműzte az étrendjéből többek közt a húst, a tejtermékeket és a tojást, és arra figyel, hogy lehetőleg csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat, gyümölcsöket és zöldségeket fogyasszon.

A színésznő lelkes környezetvédő, amit szintén összekapcsol a makrobiotikus szemlélettel. Attól tart, hogy az élelmiszerek szállítása közben is sok káros anyag kerül a levegőbe, ezért igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek közeli gazdaságokból származnak, nem pedig a világ túloldaláról.

Marion Cotillard szépségtrükkje

Amellett, hogy sok ásványvizet fogyaszt és igyekszik eleget aludni, Marion odafigyel arcbőre ápolására is. Megnézi, milyen összetevőket tartalmaznak az egyes kozmetikumok, és csak olyasmit használ, amiben természetes alapanyagok és tápláló alkotóelemek találkoznak. Egyik kedvence egy francia bio hidratáló krém, amivel évek óta őrzi bőre üdeségét és szépségét. Ami pedig sminktrükkjét ismeri, nos, ez nagyon egyszerű: vörös rúzs, amihez színben passzoló körömlakkot választ. Szerintünk egyszer mindenképp próbáld ki te is!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X