Főoldal > AKTUÁLIS > Ő a világ legsoványabb tévése? Csak 45 kiló!

Ő a világ legsoványabb tévése? Csak 45 kiló!

alakbabadiétaétkezésférjfogyásGiuliana Rancicgyermekházasságműsorvezetősétasoványsztártáplálkozástévés
0

Írta: and

Az E! News, a Fashion Police és a Giuliana & Bill című reality sztárja alaposan ráijesztett a rajongóira,

Az E! News, a Fashion Police és a Giuliana & Bill című reality sztárja alaposan ráijesztett a rajongóira, amikor nemrég Instagram oldalán közölt egy fotót: ezen kétéves kisfiával, Duke-kal hintázik, és bizony alig tűnik nagyobbnak és erősebbnek, mint a csöppség.

Persze, ezt el lehet intézni egy legyintéssel, hogy biztosan a fényképezés szöge miatt látszik ennyire soványnak a tévés, de a rajongói most már komolyan aggódnak érte. A kép mellé sokan kommenteltek, hogy Giulianának ennie kellene valamit, és arra is kérte őt valaki, hogy legyen egészséges, mert a családjának szüksége van rá.

Az ismert tévés állapota már nemcsak a rajongókat nyugtalanítja, hanem a médiában is egyre több embert foglalkoztat. Nemrég a Radar Online-on írta meg egy szakértő, hogy szerinte nagy a baj: a sztár testsúlya már 45 kiló alatt lehet, ami legalább 20 kilóval kevesebb a számára egészségesnek tekinthető súlynál.

Mások azt mondják, az is elég feltűnő volt, hogy a New York-i divathéten Giuliana vékonyabb volt, mint azok a modellek, akiket mikrofonvégre kapott. A tévés szerint viszont ez nem így van, sőt, szerinte az egész túlzott soványság dolgot csak az emberek misztifikálják túl.

giuliana2.jpg ()

„Nincs velem semmi baj. Én tudom, mi az igazság: az, hogy rendesen eszem, de sokat sétálok, emiatt az anyagcserém jobban felpörög, és amit eszem, azt le is dolgozza a szervezetem” – állította a híresség.

És bár ő nagyon meggyőző tud lenni, most sokan nem hisznek neki. Főleg friss fotóit látva, amik akkor készültek, amikor néhány napja Nyugat-Hollywoodban sétálgatott férjével, Billel, és kisfiukkal. Giuliana borzasztóan soványnak és elgyötörtnek tűnt a családi fotókon – sokan úgy tekintenek rá, mint a világ legsoványabb tévésére, bár nem gondolnánk, hogy ő maga nagyon szeretné ezt a rekordot magáénak tudni…

A híresség korábban elmondta, hogy odafigyel magára: a rendszeres sport mellett egészséges étkezéssel szeretne még sokáig egészséges, fitt és persze csinos maradni. „A reggeli a legfontosabb étkezés. Ezt én is tudom, ezért soha nem hagyom ki. Kedvencem a zabkása barna cukorral és vanília lattéval, ami rengeteg energiával lát el, így egész délelőtt bírom a pörgést” – árulta el.

Majd hozzátette, ha mégis megéhezne két étkezés között, szívesen majszol mandulát, vagy eszik egy görög joghurtot. Ebédre gyakran fogyaszt barna rizsből és tonhalból készül sushit. Másik kedvence a humusz, ami nasiként és főétkezéseken is a tányérjára kerülhet. „Sós rudacskákat szoktam bele mártogatni, de zöldségekkel is nagyon finom, proteinben gazdag, zsírszegény étel” – mondta.

Giuliana Olaszországban született, ezért állítása szerint számára természetes, hogy a tésztáknak nem tud ellenállni. „Ezen kívül férjemmel, Billel nagyon édesszájúak vagyunk, ezért heti két-három alkalommal biztosan eszünk jégkrémet vagy banános krémpudingot, esetleg cukorkát vagy csokit is” – tette hozzá. Nos, ha ez tényleg így van, akkor mi végképp nem értjük, hogyan lehet ennyire vékony az ismert tévés.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X