Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi popsijával promózza új sorozatát Liz Hurley

Szexi popsijával promózza új sorozatát Liz Hurley

diétadivatedzésegészségétkezésfenékfilmfogyáskirálykirályi családLiz Hurleypopósorozatszépségsztár
0

Írta: and

Liz Hurley új sorozata, a The Royals egy képzeletbeli királyi családról szól, akik Londonban élik a h

Liz Hurley új sorozata, a The Royals egy képzeletbeli királyi családról szól, akik Londonban élik a híresek és gazdagok kicsit sem unalmas életét. De sokan nem a sorozatról beszélnek, mármint nem az abban várható történésekről, hanem arról, hogy a 49 éves sztár bizony nem lesz benne túl szégyellős…

A híresség az egyik részben ledobja a textilt, és szexi bugyiban villant feneket – ezzel a merész húzással nemcsak rajongóit lepte meg, hanem azokat is, akik a sorozatban azt várták tőle, hogy egy szigorú, visszafogott királynét fog alakítani.

A modell-színésznő egyesek szerint nagyon merész, hogy bevállalta a bugyis jelenetet, mások viszont úgy gondolják, megteheti, hiszen semmi olyasmit nem mutatott, ami túl sok lenne, illetve az is tény, hogy néhány hónappal 50. születésnapja előtt is topformában van.

Bár a sztárvilágban ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták – a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik –, Liz Hurley a pletykák szerint néha mégis beveti ezeket.

lizfenek2.jpg ()
 
Azt beszélik róla, hogy bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább fogyókúráknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni. Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.
 
Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el a szép Liz.
 
Sokan tudják róla, hogy lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.
 
Emellett folyton a taposógépen és a futópadon töltötte az idejét, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett. Ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte, de mi úgy gondoljuk, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kismama lett volna, ha a fogyás hajszolása helyett kisbabájára és saját igényeire figyel.
 
A 49 éves híresség azt mondja, manapság aktív életet él, és persze figyel az egészségére, de az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét majszol, de csak egy-két kockányit.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X