Főoldal > AKTUÁLIS > Taylor Swift szexi csipkében és miniben vonult

Taylor Swift szexi csipkében és miniben vonult

divaténekesnőöltözködésszépségszexisztár
0

Írta: and

 Miből lesz a cserebogár – mondhatnánk, ha Taylor Swiftre nézünk. Az egykori bájos, country é

 
Miből lesz a cserebogár – mondhatnánk, ha Taylor Swiftre nézünk. Az egykori bájos, country énekesnőnek készülő kislány ugyanis nemcsak hogy fiatal nővé cseperedett, de nagyon úgy tűnik, hogy ezt egyre jobban élvezi is. Szeret öltözködni, tetszeni, és olykor meglepi a világot egy-egy dögös szettjével.
 
Ez történt nemrég, december elején is, amikor Londonban, vásárolgatás közben kapták őt lencsevégre, méghozzá a következő holmikban: fekete magassarkú, csíkos harisnya, skót kockás miniszoknya és fekete csipkeujjú garbó.
 
taylorswift2.jpg ()Azt nem tudjuk, az énekesnő mennyire fázott a ködös londoni időjárásban, de az biztos, hogy nem éppen túlöltözötten mutatta meg a világnak vékony alakját – amit egyébként a hírek szerint egészséges étrenddel és rengeteg sporttal őriz.
 
Korábban azt írták róla a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat. Mások szerint viszont nem túl szigorú önmagához, sőt, az egészségtelenebb falatokat szereti csak igazán.
 
Állítólag kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta.
 
A 24 éves énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.
 
Majd hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és állítólag a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon.
 
taylorswift3.jpg ()Ami pedig a sportot illeti, a rendszeres testmozgást akkor sem hanyagolja, ha sok a dolga. Leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat – izmos lábait elnézve jó sokáig róhatja a kilométereket futópadon.
 
Taylor sminktippje
Az énekesnőt rendszerint gyönyörű sminkben látjuk a színpadon és a róla készült fotókon, de nem titkolja, hogy néha nincs kedve vagy ideje órákat ülni, és várni a tökéletes makeup megszületésére. „Néha csak pár percem van sminkelni. Olyankor bőven elég egy vörös rúzs, amit legfeljebb egy kis szempillaspirállal egészítek ki” – nyilatkozta a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X