Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness magazin novemberi száma!

Megjelent a Wellness magazin novemberi száma!

magazinwellness
0

Írta: and

Hozzáállás kérdése – Hogy én mennyi szottyos almát ettem gyerekkoromban… – s&

Hozzáállás kérdése

– Hogy én mennyi szottyos almát ettem gyerekkoromban… – sóhajtott a barátnőm, miközben jóízűen beleharapott egy harsogó gyümölcsbe. – A nagymamám mindig azokat pucolta meg nekünk, amik romlani kezdtek, nehogy kárba vesszenek.
– Hát, az én nagymamám inkább almás pitét sütött belőlük – jutott eszembe a régi emlék, és gondolatban mindketten visszarepültünk a gyerekkorunkba, ki-ki a saját nagyija konyhájába. Aztán elmúlt a nosztalgia édes pillanata, és jött a felismerés: – Almás pite… Istenem, így is lehetett volna… – mélázott el az almát rágcsáló barátnőm, majd hatalmas nevetésben törtünk ki mindketten. Hiszen tényleg csak a hozzáálláson múlik, szenvedő alanya leszel-e az élet hozta lehetőségeknek, vagy a szottyos alma helyett az omlós almás pitét (vagy a 46. oldalon található Wellness-sütik egyikét…) választod.
Nem tudod, hogyan változtass a hozzáállásodon? Mondjuk válaszd ki a hozzád leginkább illő inspirációs mondatot (12. oldal), és használd mantraként, amíg el nem éred a célod. Vagy próbáld ki a csoki coachingot (68. oldal), és engedd, hogy a csokoládé élvezete közben találd meg a számodra legmegfelelőbb utat. De ha inkább a téli hájjal való küzdelemhez kellene a segítség, akkor segítünk kiválasztani a legjobb otthoni fitnesz DVD-t (30. oldal), és egy könnyen tartható diétát is mutatunk (44. oldal), amivel tuti formába hozhatod magad a karácsonyi céges bulira.

Szabó Éva
főszerkesztő

 

wellnessnovember.jpg ()



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X