Főoldal > AKTUÁLIS > Ezek a hónap legjobb újdonságai

Ezek a hónap legjobb újdonságai

kézfertőtlenítőkrémsajtlámpaújdonság
0

Írta:

Téli gyümölcsös kényeztetés A hideg téli napokon melegségre és meghitt, édes

Téli gyümölcsös kényeztetés
 
A hideg téli napokon melegségre és meghitt, édes illatokra vágyunk. Az ezüst színű Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülék ezért ezen a télen varázslatos vörös áfonyás illatvariánssal kapható, mely csábító illatával minden egyes kézmosásnál érzékeinket is kényezteti. A Dettol vörösáfonya csoda illatvariáns mindemellett megbízható védelmet nyújt a baktériumok 99,9% ellen.
 
ujdonsag2.jpg ()A kézmosó készülék használata rendkívül egyszerű, elegendő csupán kezünket az adagoló alá helyezni és az a megfelelő mennyiségű antibakteriális szappant adagolja tenyerünkbe.

„Krémséges” újdonságok a Philadelphiától

A Philadelphia krémsajt a 19. század végén kezdte pályafutását és mára egy külön fogalom lett a krémsajtok piacán. Az évek során különlegesen selymes ízvilágával milliók gyomrát hódította meg és vált mindennapi étkezésük szerves részévé. A termékek jó ideje Magyarországon is kaphatóak, így már itthon is széles rajongótáboruk van. A hazánkban elérhető Philadelphia termékcsalád a sajtimádók legnagyobb örömére mostantól két új ízzel bővül; jövő év elejétől pedig elérhető lesz a laktózmentes verzió is.
ujdonsag6.jpg ()Az új snidlinges változat kiváló választás a karakteresebb ízek kedvelőinek. Egy szelet teljes kiőrlésű kenyérre kenve ő lehet a legtökéletesebb harapás, és a megszokott ízek után egy ilyen szendvicset gyermekünk is talán nagyobb kedvvel majszol el uzsonnára. Hétvégén a családot is elkápráztathatjuk, ha például snidlinges krémsajttal töltött csirkemellet készítünk ebédre.

A kaporral megbolondított lazacos verzió igazi luxus a gyomornak. Azon kívül, hogy egy minőségi pékáruval összeházasítva szintén jó eséllyel indulhat a tökéletes szendvics címért, remek alapanyag lehet ínyenc vendégváró falatkák elkészítéséhez. Könnyedén felturbózhatjuk vele a hagyományos hidegtál ételeket, például a sonkatekercset vagy a töltött tojást, de nyers zöldségeket is mártogathatunk bele.

Álomőrző mesefigurák a nyugodt éjszakákért

ujdonsag4.jpg ()Az első lámpák megjelenése óta több mint 200 év telt el. Azóta – igazodva a változó fogyasztói igényekhez – a lámpagyártás hatalmas változásokon ment keresztül. Míg régen a legfőbb cél az izzó nagyobb teljesítményének és biztonságos működésének elérése volt, ma már a világítótestekkel szembeni elvárás az is, hogy ne csak fényt, de élményt is nyújtsanak. A Philips, felismerve ezeket az igényeket, a Disney-vel közös, új lámpakollekcióját főképp különleges képzelőerővel rendelkező gyerekeknek ajánlja.

A Philips, a mesék gyermekek életében betöltött fontosságát és a fények pótolhatatlan, jótékony hatását kívánta ötvözni. Ki más lenne ebben a legjobb partner, ha nem a mesék szakértője, a Disney? Együttműködésüknek köszönhetően olyan új, innovációs lámpakreációkat hoztak létre, amelyek a gyerekszobát egyszerű hálószobából a varázslat, a bűvölet, az inspiráció és egyben a nyugalom szigetévé varázsolják. A Philips és a Disney közös lámpái kreatívabb és kényelmesebb környezetet nyújtanak a gyermeknek a játékra, a tanulásra és az alvásra, ahol ő és a szülő egyaránt értékes perceket tölthetnek.

Virág-, gyümölcs- és gourmet-illatok télen is

ujdonsag5.jpg ()A tél és az ünnepi időszak közeledtével egyre meghittebb, romantikusabb hangulatba kerülünk, és egyre jobban igyekszünk lakásunkat a harmónia szigetévé varázsolni. Ebben nagy segítségünkre lehet egy jól megválasztott illat, amely segíthet még kellemesebbé tenni az otthon töltött estéket. Az új Air Wick® Eternal Scents illatgyertyák egy új, igazán különleges megoldást nyújtanak otthonunk illatosítására, hiszen a gyertya alatt található gélnek köszönhetően a gyertya akkor is illatozik, amikor az nincs meggyújtva, így kényeztetve minket folyamatos illatélménnyel. Az innovatív illatgyertya három különböző illatban érhető el, Keleti Rózsaszín Virág, Rubinvörös Alma és Selymes Vanília.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X