Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt Nicki Minaj fenekével?

Mi történt Nicki Minaj fenekével?

diétaedzésfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Nicki Minaj hátsója legalább olyan nagy figyelmet kap a rajongóktól és a médiától, mint

Nicki Minaj hátsója legalább olyan nagy figyelmet kap a rajongóktól és a médiától, mint zenei munkássága. Sőt, legutóbbi fotója óta a popójáról még többet is beszélnek, mert az énekesnő hátsó részét egészen elképesztő felvételen sikerült megörökíteni.

A sztár a Fashion Rocks nevű Brooklyni rendezvényen lépett fel, amikor egy lábemelésnél hirtelen úgy tűnt, nem is a saját fenekén ül, hanem valamiféle párnán, ami korábban valamilyen bizarr módon a testére nőtt. Persze nem erről van szó, hiszen amin ült, az nem párna volt.

Nicki nem kommentálta a történteket, de valószínűleg nem örült, amikor meglátta a legbecsesebb testrészéről nyilvánosságra került képet. Talán erről akarta elterelni a figyelmet, amikor pár nappal később egy rövidke felsőben ment szórakozni, amiből kilátszott a mellei alsó része…

A kommentelők egy része szerint az énekesnőnek végre fel kellene hagynia a furcsa dolgaival és a magamutogatással, és inkább a zenei karrierjén kellene egy kicsit jobban dolgoznia, mások szerint viszont aki ilyen dögös, az mutogassa csak magát.

Való igaz, hogy a híresség büszke idomaira, és örül annak, hogy nem tartozik a legvékonyabb sztárok közé. Két éve egy külföldi magazinnak elmondta, hogy nem szereti az edzőtermeket, a futópadtól pedig egyenesen rosszul van. Így nála a konditermi sportolás nem jöhet szóba, vagy csak vészhelyzet esetén.

„Ha az élet mégis úgy hozza, hogy gyorsan le kell adnom pár kilót, akkor egyszerűen nem eszem cukrot és keményítőt tartalmazó ételeket” – árulta el. A világsztárról egyébként azt is lehet tudni, hogy a külseje érdekében az egészséges táplálkozást egy kicsit komolyabban veszi annál, mint amit a világnak mutat.

nickiminaj2.jpg ()

A Trinidadi születésű rapper igyekszik rendszeresen sok friss zöldséget és gyümölcsöt szedni a tányérjára. Reggelire szívesen rágcsál például répaszeleteket, paprikát, zellert vagy gyümölcsöket egy bögre zöld teával.

Ebédre olykor két szelet teljes kiőrlésű lisztből sütött kenyeret fogyaszt el avokádóval, spenóttal, paradicsommal és desszertként szilvával. Délután mandulát nassol, mellé egy kis sovány tejet szürcsöl, vacsorára pedig friss zöldségeket, vagy zöld salátát eszik egy kevés citromlével.

A Wellness Cafe szerint Nicki jól dönt, ha sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, ám a megfelelő proteinbevitelre nagyon kell figyelnie, hiszen ha nem eszik elég húst, annak negatív következményei lehetnek. 

Emellett a mozgást is rendszeresítenie kellene: a táncpróbái mellett olykor egy kiadós séta vagy túrázás jót tenne neki, egészsége és fittsége szempontjából is. Egy személyi edzővel pedig közösen dolgozhatnának ki olyan edzésprogramot, változatos gyakorlatokkal, melyek nem válnának rutinszerűvé és unalmassá az énekesnő számára.

Fotó: TZM


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X