Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta pocakját: a hatalmas boxolótól vár gyermeket az apró színésznő

Megmutatta pocakját: a hatalmas boxolótól vár gyermeket az apró színésznő

babapocakszépségsztárterhesség
0

Írta: and

Hayden Panettiere bájos kismama. Ezt legutóbb azok is láthatták, akik részt vettek a Music City Food + Wine fesztiv

Hayden Panettiere bájos kismama. Ezt legutóbb azok is láthatták, akik részt vettek a Music City Food + Wine fesztiválon Nashville-ben, ahol a híresség is tiszteletét tette. A 25 éves színésznő boldogan mosolyogva pózolt a kamerák és a rajongók előtt, és láthatóan örömmel állt meg egy közös képre kolléganőjével, a szintén várandós Holly Williamsszel is.

 
Hayden kényelmes öltözékében is csodásan nézett ki: már jól látható pocakját spagettipántos topba és sztreccs kismamanadrágba öltöztette. Nagyon kevés sminket viselt, inkább csak bőrének természetes szépségét és ragyogását hangsúlyozva, haját pedig egyszerű kis kontyba fogta hátra.
 
haydenpocak2.JPG ()A színésznőt még szeptember közepén egy elegánsabb szerelésben is lencsevégre kapták: akkor vörös ruhát és fémes csillogású tűsarkút viselt. A képet a nemrég készült fotóival összehasonlítva jól látszik, hogy pocakja hétről hétre szépen növekszik.
 
Korábban elmondta, hogy fiatal kora ellenére úgy érzi, megérett az anyaságra, hiszen jó pár éve gondolkodik már a babavállaláson. Attól nem tart, hogy anyaként ne élhetne teljes életet, és abban is biztos, hogy hivatásában is további sikereket érhet el, hiszen nem attól függ a karrierje, hogy vállal-e babát, és ha igen, mikor.
 
A színésznő, bár most minden bizonnyal visszavett az edzései számából, terhessége előtt mindent megtett, hogy bombaformában maradjon. De sosem volt híve a drasztikus diétáknak, melyek lehet, hogy látványos eredménnyel kecsegtetnek, de hosszútávon tönkreteszik a testet.
 
Hayden hosszú ideig vegán volt, de észrevette, hogy ettől az étrendtől nem működik megfelelően a szervezete, így visszatért egy megengedőbb, egészséges étrendhez. Reggelire főleg tojást, zabkását és tofut fogyaszt, ebédre pedig rengeteg gyümölcsöt, ha pedig a nap folyamán nassolni támad kedve, zsírszegény joghurtot vagy más tejterméket fogyaszt. Egy héten egyszer pedig egy kis bűnözést is megenged magának: azon a napon bizony kedvence, a sült krumpli is a tányérjára kerülhet.
 
Hayden nagy favoritjai egyébként a különféle csírák, melyek véleménye szerint egészségesebbek, táplálóbbak, mint a nyers zöldségek és gyümölcsök, emellett serkentik az anyagcserét és erősítik az immunrendszert.
 
A szőke színésznő a víz szerelmese, így minden olyan testmozgást imád, amit vízben, vagy a víz mellett végezhet, például az úszást, vagy a vízi aerobikot, de szeret a homokos tengerparton röplabdázni és baseball-ozni is. Ezen kívül rendszeresen jár Bikram jógára és Pilates órákra is, amit most minden bizonnyal kismamajógával és sok sétával helyettesít. 

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X