Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Richie-t átlátszóban kapták lencsevégre

Nicole Richie-t átlátszóban kapták lencsevégre

diétaedzésfitneszfogyásmeztelenmozgássztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

A közelmúltban még attól volt hangos a sajtó, hogy Nicole Richie ismét csontsoványra fogyott, és

A közelmúltban még attól volt hangos a sajtó, hogy Nicole Richie ismét csontsoványra fogyott, és borzasztóan néz ki, most viszont olyan, mintha egy másik Nicole ránk vissza a friss fotókról.

A 32 éves sztárt nemrég Hollywoodban kapták lencsevégre, ahol új, a VH1-on induló reality műsorát népszerűsítette. Méghozzá nem is akármilyen szerelésben: fekete ruhája felül flitteres, csillogó, alul pedig átlátszó fátyolszövet volt. Persze egy fekete rövidnadrágnak köszönhetően a híresség öltözéke nem mutatott olyasmit, ami már ízléstelen lett volna, inkább elképesztően dögösnek tűnt.

Nicole csodálatosan festett a fekete szettben, mosolya pedig arról árulkodott, hogy jól is érzi magát a bőrében. Pedig az elmúlt időszakban szinte csak arról olvastunk, hogy nincs jól: egy brit lap internetes oldala szerint 38 kilóra fogyasztotta le magát. Ennek ellenére sokáig nem változtatott drasztikus diétáján, mely szerint állítólag mindössze napi 600 kalóriát vitt be a szervezetébe. Ez elképesztően alacsony kalóriamennyiség, a szükséges adag alig harmada.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Nicole diétájának lényege, hogy egész álló nap csak napraforgómagot és zellert eszik, egy kis gyümölcs- vagy zöldséglével. Ha pedig rátör az éhség, rágózik, mivel a mentolos íz csillapítja az éhségérzetet. Arról, hogy a sztár miért kezdett bele ebbe a diétába, senki sem tud, de a rajongók nagyon aggódtak érte, és örülhetnek, ha kedvencük megúszta ezt a meggondolatlan, túl szigorú fogyókúrát komolyabb következmények nélkül.

nicoler2.jpg ()A kétgyerekes sztáranyuka mindenki szerint túl messzire ment, és már felismerhetetlenül vékonyra fogyott. Amikor Cameron Diazzal kutyáikat sétáltatták Los Angelesben, állítólag annyira soványnak és elgyötörtnek tűnt, hogy a rajongók sem ismerték meg. Ebben talán az is közrejátszott, hogy a sztár őszesre, majd kékre festtette a haját, ami sokak szerint tovább ront a kinézetén.

Nicole most is nagyon vékony, de már nem tűnik betegnek. Valószínűleg időben megértette az aggódó szavakat és a sok figyelmeztetést, amit ismerősöktől és ismeretlenektől kapott, és volt ereje változtatni a dolgokon.

Mások azt kérdezik, mi lehet nála a soványság hátterében? Valószínűleg komoly problémák. Ismerősei szerint rengeteget dolgozik, emellett rá maradnak a gyerekek és egyedül intéz mindent, mivel férje, a Good Charlotte zenekarból is ismert Joel Madden Ausztráliában forgatja a The Voice tehetségkutató helyi adásait.

A hírességről ráadásul azt beszélik, borzasztóan féltékeny, és folyamatosan ellenőrizgeti férjét, nehogy megcsalja őt. Korábban Delta Goodrem miatt voltak kiakadásai, aki Joel mellett ült a Voice zsűrijében, a tehetségkutató egyetlen női mestereként. Amikor viszont Delta kiszállt a show-ból, és a helyére Kylie Minogue érkezett, Nicole állítólag csak még hangosabb féltékenységi jeleneteket rendezett a férjének telefonon. Ez ahhoz vezetett, hogy egy ideig alig beszéltek.

A házassága miatti aggodalmak és stressz pedig hozzájárult ahhoz, hogy szinte egyáltalán nem volt étvágya, és olykor aludni sem tudott. „A testzsír-százaléka már aggasztó. Sürgősen híznia kell, ha el akarja kerülni, hogy szörnyű dolgok történjenek vele” – mondta Nicole-ról az egyik külföldi lap megkérdezésére egy dietetikus szakértő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X