Főoldal > AKTUÁLIS > Majdnem 50: így néz ki most Brooke Shields

Majdnem 50: így néz ki most Brooke Shields

diétaegészségfitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Rég hallottunk Brooke Shieldsről, most viszont biztosan ő is örül annak, hogy világszerte újra cikkeznek róla a

Rég hallottunk Brooke Shieldsről, most viszont biztosan ő is örül annak, hogy világszerte újra cikkeznek róla a lapok. Ennek apropója ugyanis egy együttműködés, méghozzá a MAC Cosmetics-el, akiknek két, októbertől megvásárolható „Icon” sminkkollekciót is tervezett.

„Az egyik egy frissebb, letisztultabb kollekció, elsősorban nappali smink készítéséhez, a másik viszont egy dögösebb, hangsúlyos szemek készítésére alkalmasabb összeállítás. Úgy érzem, mindkettő én vagyok: szeretem a természetesebb oldalamat, de a szexi és nőies részemet is” – nyilatkozta a sztár a kollekció kapcsán.

Érdekesség, hogy Brooke a két lánya, a 11 éves Rowan és a 8 éves Grier után is nevezett el termékeket. De a választékban a Pepper név is családtagot jelöl, mégpedig a világsztár kutyusát – róla egy szemhéjpúder kapta a nevét.

Nemcsak a híresség kreativitását nem lehet kétségbe vonni, hanem azt sem, hogy 49 évesen is fantasztikus formában van. Tinédzserkora óta dolgozik alakja megőrzéséért, habár elmondása szerint a rendszeres sport nem a vékony vonalak, hanem fittsége megtartása érdekében fontos a számára.

brooke2.jpg ()Heti háromszor egy órát próbál mozogni, ami számára elsősorban kardiózást jelent. Ez lehet egy kiadós séta, kocogás, túrázás a családjával vagy spinning, de a színésznő a jóga nagy rajongója is. A Kék lagúna sztárja úgy érzi, az edzésektől nemcsak fittebb, hanem erősebb is lesz, ezért soha nem akarja abbahagyni a rendszeres mozgást.

Saját bevallása szerint az anyaság a legjobb alakformálás, hiszen két gyermeke mellett sokkal többet mozog, ugyanakkor kevesebbet eszik. De arra azért odafigyel, hogy a főétkezéseket ne hagyja ki, és tízórai- illetve uzsonna idején némi egészséges nassolnivaló kerüljön a keze ügyébe, például mandula, gyümölcsök vagy görög joghurt egy kis mézzel.

Reggelire rendszerint tojást, pirítóst és gyümölcsöket fogyaszt frissen facsart gyümölcslével. Ebédre olykor sajtos tésztát eszik, vacsorára pedig szívesen tálal fel indiai ételeket a családjának, melyek fűszerezését mindannyian nagyon szeretik.

„Igyekszem kevesebb szénhidrátot fogyasztani, de nem tiltok meg magamnak semmit az étrendemben. Ha valamit nem szabad, abból úgyis többet kívánok, és többet is eszem” – összegezte tapasztalatait.

Brooke Shields életfilozófiája:
„Az élet túl rövid ahhoz, hogy le kelljen mondanunk a legfinomabb ízekről. Tehát inkább megeszem a tésztát, ha megkívánom, majd edzés közben ledolgozom” – vélekedett Brooke Shields korábban, egy külföldi magazinnak adott interjúja során.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X