Főoldal > AKTUÁLIS > Cuki fotó: megmutatta kislányát Kelly Clarkson

Cuki fotó: megmutatta kislányát Kelly Clarkson

babagyermeksztárszülés
0

Írta: and

Kelly Clarkson egyik legnagyobb álma teljesült, amikor idén júniusban megszületett a kislánya, River Rose. A

Kelly Clarkson egyik legnagyobb álma teljesült, amikor idén júniusban megszületett a kislánya, River Rose. A pici június 12-én jött a világra, és híres mamája 20-án döntött úgy, hogy megmutatja a világnak tündéri csemetéjét.

A 32 éves énekesnő az Instagramra töltött fel egy profi babafotót a kislányáról, akiről további részleteket is elárult rajongóinak. „Ő a mi gyönyörű kislányunk, River Rose, aki 3 kilóval és 45.7 centiméterrel jött a világra, és a legszuperebb ezen a bolygón” – tette közzé.

A sztár az anyasággal töltött első napok élményeit, érzéseit is a közösségi oldalakon osztotta meg a világgal. „Különös, hogy minden nap azt várom, mikor hallom már nevetni az én kicsikémet. Vágyom a gurgulázó kacagására, de csak néhány mókás mosolyt kapok” – írta a Twitteren.

kellyclarksonbaba.jpg ()Kelly azt sem tartotta magában, hogy a várandóssága bizony lemondásokkal is járt, ugyanis hiába szereti olykor-olykor egy pohár borral meglepni magát, ezt nagy pocakkal nem tehette meg. A Twitteren viszont elárulta, hogy 10 hónap után végre engedélyezhetett magának egy kicsit kedvenc nedűjéből.

A híresség egyébként nem figyeli görcsösen, mit ehet és mit nem. Mivel alacsony termetű, gyorsan meglátszik rajta akár két-három pluszkiló is, de azt mondja, őt ez egy kicsit sem zavarja. Kelly egy interjúban megerősítette, hogy mindig is büszke volt a testére, és boldog a pluszkilóival, vagy épp azok hiányában is. „A súlyom váltakozása boldoggá tesz. Néha többet eszem, néha többet koncertezem. A testem állandóan változik” – mondta.

„Nincs problémám azzal, ha az emberek a súlyomról beszélnek. Emiatt sosem éreztem magam kényelmetlenül a vörös szőnyegen, vagy ilyesmi” – tette hozzá a Stronger és a Mr. Know It All című dalok előadója.

Ám azt nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg ő is jobban érzi magát egy fittebb testben, ezért az utóbbi évek során élete részévé tette a sportot, és számos diétát is kipróbált. 2002-ben fagyasztott szőlőszemeket szopogatva fogyott, 2011-ben viszont már nem az éhezést választotta, hanem a Cookie diétával adott le 7 kilót.

A diéta lényege, hogy speciális csokis kekszekkel és turmixokkal tartotta szinten a vércukorszintjét. Ezeket fogyasztotta reggelire és ebédre, vacsorára viszont rendesen evett, általában tonhal és héjában főtt krumpli került a tányérjára, amit vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított szénsavmentes vízzel öblített le.

Kelly manapság egyáltalán nem foglalkozik azzal, van-e rajta súlyfelesleg a szülés után, sem pedig azzal, mikor kezd újra edzeni és dolgozni. Egyelőre csak az számít neki, hogy egyhónapos kislánya boldog és kiegyensúlyozott legyen, és minden nap láthassa őt nevetni.

Fotó: Profimedia  – Red Dot, Mirror


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X