Főoldal > AKTUÁLIS > Cara DeLevingne ledobta a ruháit

Cara DeLevingne ledobta a ruháit

diétaedzésfitneszfogyásmeztelenmodellsztár
0

Írta: and

Biztosan te is számos olyan sztárt tudnál felsorolni, akik egy-egy filmszerep, fotózás vagy jótékonys

Biztosan te is számos olyan sztárt tudnál felsorolni, akik egy-egy filmszerep, fotózás vagy jótékonysági akció kedvéért úgy döntöttek, ledobják a textilt. Nos, ebbe a társaságba Cara DeLevingne is beletartozik, aki nemrég a Free the Nipple elnevezésű kezdeményezést támogatva vetkőzött.

A 21 éves modell két provokatív képet is posztolt az Instagramra, ahol 6 millió követővel büszkélkedhet. Az egyik fotón egy férfi és egy női felsőtest látható (Cara egy barátjával pózol), és bár a női mellbimbó ki van takarva, az anatómiai hasonlóságra feliratok hívják fel a figyelmet. A másik fotón pedig egy olyan bikinit visel, amire mellbimbó minta van festve.

cara2.jpg ()

A kezdeményezés célja egyébként az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Amerika 37 államában a nőknek egyáltalán nem szabad félmeztelenül mutatkozni, még a strandon sem, míg a pasik ezt bármikor megtehetik. Ez sokak szerint igazságtalan. Ezzel a sztárok közül is sokan egyetértenek, és támogatják a Free the Nipple-t, például Rihanna, Rumer és Scout Willis.

Cara nagyon komolyan veszi szerepét a kampányban, nemrég például Mexikóban nyaralt, ahol a tengeri fürdőzés közben is megmutatta a mellbimbóját. Majd átruccant a francia Riviérára, ahol Selena Gomezzel csobbant egyet – itt már bikinifelsőt és hosszú, férfias fürdőnadrágot is viselt.

A tökéletes bikiniforma megtartása számára egyrészt munkaköri kötelesség, hiszen ha az ember lánya olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a DKNY, a Burberry vagy a Victoria’s Secret, akkor bizony semmilyen körülmények között nem vallhat szégyent.

Ez a modellt már csak ezért sem fenyegeti, mert rengeteget rohangál, ezért a kilók nem igazán tapadnak rá. Az viszont sokakat meglepett, hogy a Victoria’s Secret divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével.

cara3.jpg ()Cara viszont laza lány, aki semmiből sem csinál nagy ügyet. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem görcsöl rá, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok. „Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X