Főoldal > AKTUÁLIS > Mindenkinél bevállalósabb: Rita Ora átlátszó csipkeruhában

Mindenkinél bevállalósabb: Rita Ora átlátszó csipkeruhában

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbben még akkor is elgondolkodunk, ha toppal viselhetnénk egy-egy átlátszó, vagy áttetsző csipke

A legtöbben még akkor is elgondolkodunk, ha toppal viselhetnénk egy-egy átlátszó, vagy áttetsző csipke felsőt, ám Rita Ora úgy tűnik, mindenkinél bevállalósabb: a fiatal énekesnőt a napokban átlátszó csipkeruhában kapták lencsevégre.

A 23 éves világsztár egy fekete, csupa csipke Roberto Cavalli ruhában érkezett meg Los Angelesbe, ahonnan a Coachella fesztiválra utazott tovább. A reptéren persze megállt pózolni egyet, a fotót pedig ki is posztolta a netre, hogy követőinek leessen az álla. Ez így is történt, Rita ismét az egész világot meglepte, illetve ámulatba ejtette.

Ezt a ruhát nem nevezhetjük átlagos fesztiválszerkónak, de a híresség fekete kalapjával, sötét napszemüvegével és a ruha alatt viselt fekete együttessel végül is azzá varázsolta. Rajongói szerint elképesztően jól festett ebben a szettben is, mások viszont inkább azt gyanítják, hogy Rita takargatni akarta magát, ugyanis korábban elárulta, mennyire önbizalomhiányos.

„Nem vagyok elégedett magammal. A fenekemet például utálom” – árulta el egy külföldi magazinnak adott interjújában. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

rita2.jpg ()Azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat lehet, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

A diétát illetően viszont nem ilyen lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Rita és a divat

A 23 éves híresség egyik példaképe Gwen Stefani, akinek nemcsak zenei sikereit tekintve szeretne a nyomdokaiba lépni, hanem a divattervezésben is. „Egy napon szeretném, ha nekem is saját ruhamárkám lenne. A színpadon és a magánéletemben is arra törekszem, hogy egyedi viseleteket rakjak össze, aztán ki tudja… egy napon ez az álmom is valóra válhat” – nyilatkozta sejtelmesen a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X