Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepően néz ki Katie Holmes

Meglepően néz ki Katie Holmes

diétafogyásfogyókúragasztroKatie Holmessztártáplálkozás
0

Írta: and

Katie Holmes megosztja a közönséget: akik szeretik, azok egyenesen imádják, akik pedig nem, azok nagyon tudnak r&aacute

Katie Holmes megosztja a közönséget: akik szeretik, azok egyenesen imádják, akik pedig nem, azok nagyon tudnak rá fröcsögni. Így volt ez akkor is, amikor legutóbb nyilvánosságra kerültek azok a képek, amelyek New Yorkban, egy kosárlabda meccsen készültek a színésznőről és kislányáról.

A 35 éves Katie ugyanis minimális sminkben, fejtetőn rögzített frizurájával, rózsaszín mellénykéjében úgy nézett ki, mintha egy percet sem öregedett volna a Dawson és a haverok című sorozat óta, ami 1998-ban kezdődött és 2003-ban ért véget.

Néhányan persze ebbe is belekötöttek, ám az egyik brit magazin internetes oldalán a kommentelők egy része inkább azt emelte ki, hogy milyen meglepő ez a természetesség – mert meglepően jól áll Katie-nek. Mások azt írják, olyan cuki, mint a kislánya, megint mások szerint viszont egyszerűen furán néz ki, és a mellényét illetően egyszerűen borzalmas az ízlése.

Ami a ruhákat illeti, a sztár nemrég elárulta, hogy nemrég kiszállt a Jeanne Yanggal 2008-ban indított divatcégből. „A munka minden percét imádtam, és szenvedélyes híve maradok mindannak, amit megteremtettünk – mondta, majd hozzátette – most viszont a színészi munkámra és az anyaságra szeretnék koncentrálni, ami nem adná meg a márkának azt az időt és figyelmet, amit megérdemelne.”

Katie már korábban is utalt arra, hogy az anyaság elsőbbséget élvez az életében. „Imádom a lányomat, és igyekszem jó anyuka lenni. Ez néha nem egészen úgy sikerül, mint ahogy előre eltervezem, de azt hiszem, a szándék is fontos. Szerintem nekünk, anyukáknak kreatívnak kell lennünk, és ez több szempontból is vonatkozik a gyereknevelésre” – magyarázta egy külföldi magazinnak adott interjúban.

A 35 éves híresség kreativitása egyébként az étrendjére is kiterjed. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Tisztában van azzal, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

katie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban.

A helyes étkezés és a finomságok beiktatása mellett Katie-nek a sport is nagyon fontos, hiszen sportos családból származik. Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. „Közben zenét hallgatok, a kedvenceim Rihanna és Kayne West” – nyilatkozta.

Tom Cruise ex-felesége hetente négyszer edz a személyi edzőjével. Ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X