Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Christian Bale

A hét wellness pasija: Christian Bale

Christian Balediétagasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 40 éves színészt láthattad többek közt az Amerikai Pszichóban, a Corelli kapit&

Honnan ismerheted?

A 40 éves színészt láthattad többek közt az Amerikai Pszichóban, a Corelli kapitány mandolinjában, A gépészben, a Batman: Kezdődik! című moziban, de játszott például A sötét lovag, The Fighter – A harcos című filmben, és legutóbb az Amerikai botrányban is.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos rosszfiú, akinek van egy olyan pillantása, amibe minden lány szíve beleremeg egy kicsit… ugye, te sem mondanál nemet, ha „Batman” elhívna egy randira? Persze ez nem fog megtörténni, és ennek nemcsak a földrajzi távolság az oka Los Angeles és Magyarország között, hanem az is, hogy a színész teljesen odavan feleségéért, akivel második gyereküket várják.

christian2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Az Oscar-díjas sztár nagyon szeret változni, azonosulni a szerepeivel, olyannyira, hogy még az akcentusán vagy az alakján is változtat, ha kell. A gépész című mozi miatt például 84-ről 56 kilóra fogyott, napi egy tonhalkonzerv és egy alma volt a menüje, de a sportot nem hagyta abba. A forgatás után viszont néhány hét alatt építette magára azt az izomzatot, ami a Batman: Kezdődik! –hez volt nélkülözhetetlen. Nem semmi, ugye?

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: 2000 óta nős, felesége Sibi Blazic, akivel második gyereküket várják. 

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X