Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 5 kilót Széles Iza!

Így fogyott 5 kilót Széles Iza!

énekesnőétrendfogyókúramozgástisztítókúra
0

Írta: and

Fitt, csinos és tele van energiával: Széles Izával egy lufibuliban találkoztunk, ahol zsűritagként figyelte a rockerpapák csemetéinek produkcióit. A bájos énekesnő a Wellness Cafe kérdésére örömmel kezdett mesélni arról a „csodamódszerről”, aminek segítségével 5 kilót adott le. „Most vagyok túl egy 4 hetes tisztítókúrán. Ennek értelmében az állati eredetű ételeket kihagytam az étrendemből, tehát nem […]

Fitt, csinos és tele van energiával: Széles Izával egy lufibuliban találkoztunk, ahol zsűritagként figyelte a rockerpapák csemetéinek produkcióit. A bájos énekesnő a Wellness Cafe kérdésére örömmel kezdett mesélni arról a „csodamódszerről”, aminek segítségével 5 kilót adott le.

„Most vagyok túl egy 4 hetes tisztítókúrán. Ennek értelmében az állati eredetű ételeket kihagytam az étrendemből, tehát nem fogyaszthattam tejet, húsokat, sajtot, joghurtot, sem pedig tojást. Kedvenceimet, a halakat, a garnélarákot és tengeri társaikat is mellőznöm kellett, illetve a fehér lisztből készült ételeket, a fűszereket és a cukrokat is” – árulta el a csinos sztár.

Iza új étrendje viszont tartalmazott néhány meglepő részletet. Például fogyaszthatott fehér rizst is a barna mellett, illetve sültkrumplit is. Persze nem a gyorséttermi verziót, hanem olívaolajban sült burgonyát.

„Emellett minden zöldséget és minden gyümölcsöt ehettem, csak arra kellett figyelnem, hogy a magasabb cukortartalmú szőlőből és eperből valamivel kevesebb kerülhetett a tányéromra. Banánt és kivit viszont ehettem a káliumpótlás miatt. A sok friss zöldség és gyümölcs mellett szívesen ettem grillezett zöldségeket is tésztával vagy szójából készült ételeket” – mondta.

Az énekesnő szerint a diéta nagy előnye, hogy a 4 hét alatt egyszer sem éhezett. Hátránya, hogy megnőtt a szomjúságérzete, amit az időközben beköszöntött kánikula is súlyosbított. Iza viszont kitartó maradt. „Rengeteg vizet és zöld teát ittam, hogy csillapítsam ezt a hihetetlen szomjúságérzetet, és amikor egy kis változatosságra vágytam, egy-egy finom limonádéval, vagy facsart gyümölcslével frissítettem fel magam” – tette hozzá.

A Megasztár felfedezettje még most is tartja a tisztítókúra során megszokott étrendet, amibe fokozatosan igyekszik becsempészni olykor egy kis kényeztetést. „Néha eszem fagyit, sütit vagy csokoládét, amit imádok. Az első és az utolsó hét volt a legnehezebb csoki nélkül, de végigcsináltam” – nevetett az énekesnő.

Iza részben szervezete méregtelenítése, részben pedig a fogyás miatt vállalta a 4 hetes kúrát. „5 kilót adtam le, de hallottam másoktól, hogy a 8 vagy 10 kilós fogyás sem lehetetlen. Számomra viszont fontos volt, hogy mindig eleget egyek, mert szükségem van az energiára” – mondta. Majd hozzátette: amikor igazán jóllakott a tisztítókúra során, akkor sem érezte úgy egy-egy étkezés után, hogy megterhelődne a gyomra.

Persze nincs igazán hatékony diéta mozgás nélkül, és ezt az énekesnő is jól tudja: a tisztítókúra mellett az edzőtermet sem hanyagolta el, ahol a pulzuskontrollált edzés keretein belül futott. Ez eleinte 20 perc volt, ami később, amikor a szervezete már többet bírt, néhány perccel több lett.

„Most, hogy túl vagyok a kúrán, a futás mellett intenzívebben elkezdhetek a lábamra, fenekemre, karomra, hasamra gyúrni. Ezalatt kis súlyzókkal végzett gyakorlatokat értek. De így is örülök az eddig elért eredménynek, mert a ruháim egy része könnyebben feljön rám” – mondta mosolyogva.

„A kúra legszebb pillanata számomra az volt, amikor a harmadik héten észrevettem, hogy mindenhol látszik a súlycsökkenésem, még az arcomon is, amit egy kedves barátnőm is észrevett” – árulta el mosolyogva Széles Iza.

Plusz egy titok: Iza kedvenc édességét, amit a kúra alatt is fogyasztott, te is könnyedén elkészítheted otthon. Egy kis tálkába önts teljes kiőrlésű gabonából készült müzlit és egy kis szójatejet, majd tegyél bele kedvenc gyümölcsödből is néhány kis darabkát. A végén pár csepp mézzel édesítheted meg, és már kész is a finom, de egyben tápláló és egészséges nasi.

Játssz és nyerj a Zepter játékán!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X